Η streaming υπηρεσία Disney+ έχει πλέον περισσότερους από 118 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την έκθεση κερδών της Disney για το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η υπηρεσία έχει κερδίσει 2,1 εκατομμύρια συνδρομητές το τελευταίο τρίμηνο και 44,4 εκατομμύρια συνδρομητές κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

Δείτε επίσης: Η Disney αναβάλλει την πρεμιέρα όλων των ταινιών της Marvel

Τον Νοέμβριο του 2020, δηλαδή ένα χρόνο πριν, το Disney+ είχε 73,7 εκατομμύρια συνδρομητές. Επομένως η ανάπτυξή της μέσα σε έναν χρόνο είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το Disney+ ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2019 και μέσα σε δύο χρόνια έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Όταν κυκλοφόρησε η υπηρεσία, η Disney είπε ότι ήθελε να φτάσει τους 60 έως 90 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024. Δεν φανταζόταν ότι αυτό θα γινόταν ήδη από τα τέλη του 2020.

Δείτε επίσης: Android malware MasterFred: Στοχεύει χρήστες Netflix, Instagram & Twitter

Ωστόσο, οι αναλυτές περίμεναν περισσότερους νέους συνδρομητές το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Από την άλλη, ο διευθύνων σύμβουλος Bob Chapek επιμένει ότι η υπηρεσία μπορεί να έχει 230 έως 260 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το 2024

. Εάν επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η Disney+ θα έχει περισσότερους συνδρομητές από ό,τι το Netflix σήμερα. Toν Οκτώβριο του 2021, το Netflix είχε περίπου 214 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο.

Η υπηρεσία σκοπεύει να προσθέσει νέο περιεχόμενο, ώστε να προσελκύσει νέους συνδρομητές.

Δείτε επίσης: Netflix games: Τα παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα και για iOS συσκευές

Το Netflix και το Disney+ είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς streaming υπηρεσίες. Ο αριθμός των συνδρομητών τους ξεπερνά άλλες υπηρεσίες όπως το Apple TV+. Βέβαια, η Apple δεν έχει δώσει ακριβή στοιχεία για τους συνδρομητές της.

Το Apple TV+ και το Disney+ κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα, αλλά το δεύτερο γνώρισε πολύ πιο γρήγορη ανάπτυξη λόγω του περιεχομένου του (Disney, Marvel και Star Wars, μαζί με δημοφιλείς νέες εκπομπές όπως “The Mandalorian”, “WandaVision”. “Loki” και “The Falcon and the Winter Soldier”).

Πηγή: Macrumors