Το Status σας στο WhatsApp είναι ορατό σε όλες τις επαφές σας, από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να αποκρύψετε το status σας από συγκεκριμένους φίλους. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Φέρνει υποστήριξη multi-device σε όλους τους χρήστες Android και iOS

Πώς να κρύψετε το WhatsApp Status από συγκεκριμένους φίλους;

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο iPhone ή την Android συσκευή σας.

Πατήστε το κουμπί “Ρυθμίσεις” κάτω αριστερά στο iPhone. Στο Android, θα πρέπει να πατήσετε τις τρεις κάθετες κουκκίδες και να επιλέξετε “Ρυθμίσεις“, από το μενού που ανοίγει.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Account“.

Μετά, πατήστε “Privacy“.

Τέλος, πατήστε “Status“.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να πατήσετε πάνω στην επιλογή “My Contacts Except“. Μετά, θα πρέπει να επιλέξετε τους συγκεκριμένους φίλους από τους οποίους θέλετε να αποκρύψετε τις μελλοντικές ενημερώσεις του WhatsApp status σας. Μπορείτε να κάνετε scroll και να επιλέξετε τις επαφές ή να τις αναζητήσετε μια μια χρησιμοποιώντας το όνομα του ατόμου.

Πατήστε “Done“, αφού επιλέξετε τις επαφές που θέλετε να αποκλείσετε.

Δείτε επίσης: Τέλος το WhatsApp από σήμερα σε πολλές Android συσκευές και iPhone

Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω εύκολη διαδικασία, επιλέξτε το κουμπί “Status

” στην κάτω αριστερή γωνία, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας και προσθέστε ένα νέο status για να δοκιμάσετε τις νέες αλλαγές.

Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αναφορές ανάγνωσης, έτσι ώστε αυτοί οι φίλοι σας να μην μπορούν να δουν ότι έχετε διαβάσει τα μηνύματά τους.

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε WhatsApp συνομιλίες από iOS σε Android;

Λίγα λόγια το WhatsApp

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, που ανήκει στην Meta Platforms (προηγουμένως γνωστή ως Facebook). Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου και φωνητικά μηνύματα, να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και να μοιράζονται εικόνες, έγγραφα και άλλο περιεχόμενο. Η εφαρμογή WhatsApp εκτελείται σε mobile συσκευές, αλλά και σε υπολογιστές.

Πηγή: howtogeek.com