Το TikTok επεκτείνει την παρουσία του στις οθόνες τηλεόρασης με σημαντικό τρόπο. Αφού κυκλοφόρησε αρχικά στη Βόρεια Αμερική στην πλατφόρμα Fire TV του Amazon, η εφαρμογή TikTok TV είναι σήμερα διαθέσιμη σε έξυπνες τηλεοράσεις Samsung και LG — καθώς και σε συσκευές Android TV, συμπεριλαμβανομένου του Chromecast με Google TV.

Δείτε επίσης: Phishing email απειλεί influencers με διαγραφή των TikTok accounts τους

Δείτε επίσης: Kids Clips: Το νέο TikTok-like short video feature του Netflix για παιδιά

Ενώ η μαζικά δημοφιλής εφαρμογή για κινητά προορίζεται για «μικρές εκρήξεις χαράς», η TikTok λέει ότι το λογισμικό της σε μεγάλη οθόνη είναι βελτιστοποιημένο για «μια εμπειρία προβολής τηλεόρασης στο σπίτι, καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση περιεχομένου από τα feeds  «For You and Following» στις μεγάλες οθόνη. Αυτό περιλαμβάνει τα βίντεο με τα περισσότερα like και view σε μια τεράστια γκάμα κατηγοριών, από gaming και αστεία μέχρι τρόφιμα και ζώα.» Υπάρχει επίσης μια ενότητα Discover στην εφαρμογή TV. Τα βίντεο στο TikTok μπορούν να έχουν διάρκεια έως και τρία λεπτά.

Δείτε επίσης: TikTok: 1 δισεκατομμύριο χρήστες χρησιμοποιούν το app κάθε μήνα

Πέρα από τη Βόρεια Αμερική, το TikTok είναι διαθέσιμο σε TVs Samsung και Fire TV στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2020. Η εφαρμογή ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς μηνιαίους χρήστες τον Σεπτέμβριο και στο Android, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπέρασε το YouTube για τον μέσο χρόνο παρακολούθησης στις ΗΠΑ.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com