Το Google Calendar έχει “πέσει”; Η ευρέως χρησιμοποιούμενη υπηρεσία ημερολογίου που παρέχεται από την Google και συγχρονίζεται με πολλούς από τους επαγγελματικούς και προσωπικούς μας λογαριασμούς email, φαίνεται να λειτουργεί κανονικά αυτή τη στιγμή, μετά από μια ώρα που ήταν εκτός λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Η Google λαμβάνει μέτρα για να “σταματήσει” το botnet Glupteba

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Η Google σας διευκολύνει να βρείτε τον κατάλληλο γιατρό

Γύρω στις 9:24 π.μ. GMT, το Google Calendar έπεσε για χρήστες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρώπης, ακόμη και της Ινδίας, υποδεικνύοντας ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα στον server.

Ορισμένοι υπάλληλοι της TechRadar είδαν το Google Calendar να “πέφτει”, με τον κωδικό σφάλματος «500» να εμφανίζεται αντί για τη συνήθη προβολή συμβάντων, συσκέψεων, και υπενθυμίσεων. Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν το πρόβλημα στα social media και στα φόρουμ αναφορών.

Η Google επικοινώνησε απευθείας με την TechRadar για να πει ότι “αυτό το ζήτημα έχει μετριαστεί πλήρως” και όλες οι πτυχές του Google Calendar λειτουργούν κανονικά. Η υπηρεσία πρέπει να ήταν εκτός λειτουργίας για περίπου μία ώρα.

Δείτε επίσης: Android Auto update: Η Google προσθέτει 4 νέες δυνατότητες

Το πρόβλημα φαίνεται να περιοριζόταν στις εκδόσεις της υπηρεσίας του προγράμματος περιήγησης και όχι σε εφαρμογές για κινητά, επομένως ορισμένοι από εσάς μπορεί να μην το έχετε προσέξει καν!

Πηγή πληροφοριών: techradar.com