Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 ή Windows 10; Ο Νοέμβριος, λοιπόν, τελείωσε αφήνοντας πίσω το Cyber Monday και Black Friday και οδεύουμε σε μια νέα εορταστική περίοδο ηλεκτρονικών αγορών – μια ενέργεια που ονομάζεται 12.12 Sale 2021, γνωστή και ως “Double 12” (Double 12 Sale deals) – Μια παγκόσμια ημέρα αγορών κάθε τέλος του έτους. Με αφορμή τη νέα ημέρα διαδικτυακών αγορών 12.12, ευρέως γνωστή ως Asia Shopping festival, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν ένα κλειδί ενεργοποίησης για Windows 10 ή Windows 11. Δείτε εκπληκτικές εκπτώσεις σε δημοφιλές λογισμικό Windows 10, Office 2021 ή Office 2019 στη συνέχεια του άρθρου.

Δείτε Ακόμα: Cyber Monday 2021 – Windows 10 Pro με μόλις 7€ και Windows 11 deals!

Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 και 10 αγοράζοντας Office σε χαμηλή τιμή

Αν χάσατε τις προσφορές της Black Friday ή της Cyber Monday, έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε. Το Keysfan.com αποφάσισε να συνεχίσει να σας προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις στο “Buy 1 Get 1 Free”. Εάν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα ή το λογισμικό σας, αυτό το άρθρο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία.

Δείτε Ακόμα: Ξεμείνατε από ιδέες για δώρα Χριστουγέννων; Δείτε μερικές top προτάσεις

Buy 1 Get 1 For Free Deals: Double 12 Windows 11 και Windows 10 deals

Δωρεάν Windows 11 Professional

Ιδανικό για όσους θέλουν να γνωρίσουν το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν κλειδί Windows 11 Pro εάν αγοράσετε τα ακόλουθα Office suites.

Δωρεάν Windows 10 Professional

Τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι το πιο ευέλικτο και σταθερό σύστημα αυτή τη στιγμή και είναι μια καλή επιλογή για τους περισσότερους χρήστες.

Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ Windows 11 και 10 αγοράζοντας Office σε χαμηλή τιμή

Έκπτωση 50% σε λειτουργικά συστήματα Windows: ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ SKF50

Εάν χρειάζεται μόνο να αγοράσετε ορισμένα λειτουργικά συστήματα Windows, μπορείτε τώρα να τα αποκτήσετε με έκπτωση 50%. Για να λάβετε την έκπτωση, φροντίστε να πληκτρολογήσετε τον κωδικό προσφοράς SKF50.

Έκπτωση 62% σε ακόμα περισσότερα προϊόντα: SKF62

Στο Keysfan, μπορείτε να βρείτε άλλες αποκλειστικές εκπτώσεις για Microsoft Office, τόσο για Windows όσο και για macOS. Θα λάβετε έκπτωση 62%, χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς SKF62.

Screenshot Keysfan.com: Double 12 Sale deals

Δεν πρέπει να χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές του Double 12. Επισκεφτείτε το Keysfan.com και ανακαλύψτε το λογισμικό που χρειάζεστε!

Απλή διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας με ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές

Η παραγγελία με το Keysfan είναι εύκολη και απλή. Απλώς επιλέξτε το κλειδί άδειας χρήσης που επιθυμείτε, πραγματοποιήστε την αγορά και εντός 24 ωρών, θα λάβετε το κλειδί άδειας χρήσης που αγοράσατε στο email σας, το οποίο είναι εγγυημένο ότι λειτουργεί. Το Keysfan είναι μια υπηρεσία που μπορείτε να εμπιστευτείτε, γι’ αυτό μην περιμένετε άλλο, κάντε την αγορά σας σήμερα.

Δείτε Ακόμα: Cisco Smart Install – Καθιστά ευάλωτα χιλιάδες web devices παγκοσμίως

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εκπληκτικό λογισμικό στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το Keysfan.com σάς προσφέρει μια ασφαλή και οικονομική διαδρομή για να λάβετε τις νέες εκδόσεις υπολογιστή και να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν κολλήσει σε παλαιότερες, καταργημένες εκδόσεις των Windows. Οι αγορές στο Keysfan.com είναι τόσο εύκολες όσο δεν γίνεται! Μπορείτε να επιλέξετε πολλούς τρόπους πληρωμής όπως το Paypal. Αμέσως μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών τους θα σας παρέχει τη γρήγορη και εκτενή υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: Support@Keysfan.com

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Keysfan.com, μέσω του email support@Keysfan.com προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.