Για να αφαιρέσετε πολλές εικόνες από ένα υπολογιστικό φύλλο στο Microsoft Excel, δεν χρειάζεται να επιλέξετε κάθε εικόνα ξεχωριστά και να την διαγράψετε. Το Excel έχει την επιλογή να αφαιρεί όλες τις εικόνες από τα φύλλα εργασίας σας ταυτόχρονα και παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

Δείτε επίσης: Πώς να προσθέσετε αριθμούς στο Microsoft Excel

Στο Excel, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Go To Special για να επιλέξετε όλα τα αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων) στο φύλλο εργασίας σας. Στη συνέχεια, πατάτε Διαγραφή για να αφαιρέσετε όλες τις εικόνες σας ταυτόχρονα.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό αφαιρεί και άλλα αντικείμενα από τα υπολογιστικά φύλλα σας, τα οποία περιλαμβάνουν τυχόν γραφήματα που μπορεί να έχετε προσθέσει.

Για να ξεκινήσετε την αφαίρεση των εικόνων σας, πρώτα ανοίξτε το υπολογιστικό φύλλο σας με το Microsoft Excel. Στο κάτω μέρος του υπολογιστικού φύλλου σας, κάντε κλικ στο φύλλο εργασίας στο οποίο θέλετε να διαγράψετε όλες τις εικόνες.

Δείτε ακόμα: Κακόβουλα πρόσθετα Excel XLL προωθούν το κακόβουλο λογισμικό RedLine

Στην κορδέλα του Excel στο επάνω μέρος, κάντε κλικ στην καρτέλα “Αρχική σελίδα“.

Στην καρτέλα “Αρχική σελίδα“, από την ενότητα “Επεξεργασία“, επιλέξτε “Εύρεση και επιλογή“.

Στο μενού “Εύρεση και επιλογή“, ​​κάντε κλικ στο “Go To Special“.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο “Go To Special”. Εδώ, ενεργοποιήστε την επιλογή “Αντικείμενα” και κάντε κλικ στο “OK“.

Το Excel θα επιλέξει όλα τα αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων) στο τρέχον φύλλο εργασίας σας. Για να αφαιρέσετε αυτά τα επιλεγμένα στοιχεία, πατήστε Διαγραφή στο πληκτρολόγιό σας.

Δείτε επίσης: Microsoft Excel: Πώς να αλλάξετε τη μορφή της ημερομηνίας

Όλες οι εικόνες και τα αντικείμενα έχουν πλέον αφαιρεθεί από το φύλλο εργασίας σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε όλες τις εικόνες ταυτόχρονα στο Microsoft Word.