Η Tesla κυκλοφόρησε το ετήσιο software update για τα αυτοκίνητά της, αναφέρει η Electrek. Περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες οδήγησης, όπως αυτόματη πρόσβαση στις κάμερες ενός αυτοκινήτου σε τυφλό σημείο, καθώς και διασκεδαστικές προσθήκες όπως νέα παιχνίδια ενσωματωμένα στο Tesla Arcade, υποστήριξη TikTok και μια δυνατότητα που επιτρέπει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να «χορεύουν σε ένα χορογραφημένο φως». Ο αριθμός έκδοσης της ενημέρωσης είναι 2021.44.25 και αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης: Γυναίκα γέννησε το μωρό της μέσα σε Tesla αυτοκίνητο, με ενεργοποιημένο το Autopilot

Το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό που έφερε το update της Tesla θα μπορούσε να είναι η λειτουργία κάμερας τυφλού σημείου που εμφανίζει αυτόματα μια ζωντανή προβολή κάμερας του τυφλού σημείου του αυτοκινήτου κάθε φορά που ένας οδηγός ενεργοποιεί ένα φλας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ανέφερε ότι η λειτουργία ήταν υπό ανάπτυξη τον Ιούλιο του 2020, αλλά τώρα είναι εδώ για να κάνει τους ελιγμούς όπως η αλλαγή λωρίδων στους αυτοκινητόδρομους λίγο πιο ασφαλείς.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Η Tesla θα επενδύσει $10 δισεκατομμύρια στο Gigafactory Texas

Άλλες πρακτικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν έναν ευκολότερο τρόπο προσθήκης πολλαπλών σημείων διαδρομής σε ένα ταξίδι και απλοποιημένους ελέγχους για την πρόσβαση στα κύρια χειριστήρια ενός αυτοκινήτου. Είναι επίσης δυνατό να σύρετε και να αποθέσετε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά για να προσαρμόσετε τη γραμμή μενού του αυτοκινήτου και οι θερμάστρες στα μπροστινά καθίσματα μπορούν πλέον να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία με βάση το πόσο ζεστό είναι γενικά στο αυτοκίνητο.

Φυσικά, δεδομένου ότι πρόκειται για την Tesla, υπάρχουν ορισμένες πιο διασκεδαστικές ενσωματώσεις στην ενημέρωση. Τα βίντεο από το TikTok μπορούν πλέον να παρακολουθούνται απευθείας από την οθόνη αφής του αυτοκινήτου μέσω του Tesla Theater και το Tesla Arcade έχει ενημερωθεί με νέα παιχνίδια όπως το Sonic the Hedgehog (που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα) και το Sudoku.

Δείτε επίσης: Έξι ακόμη γυναίκες υποβάλλουν μήνυση στην Tesla για σεξουαλική παρενόχληση

Τέλος, υπάρχει το “Light Show”, ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται να έρχεται σε όλα τα Tesla μετά την εμφάνιση του στο Model X το 2015.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com