Δεν είναι μυστικό ότι η Xiaomi θα λανσάρει πολύ σύντομα μια νέα ναυαρχίδα σειρά τηλεφώνων — και με το σύντομα εννοούμε “σε λίγες ώρες”. Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro διέρρευσαν με άφθονες λεπτομέρειες — γνωρίζουμε πώς θα φαίνονται και ποιες προδιαγραφές θα έχουν — πριν από την ανακοίνωσή τους αυτή την εβδομάδα. Πριν από λίγες μέρες ρίξαμε μια ματιά σε μερικά βίντεο και press renders του μικρότερου Xiaomi 12. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο μεγαλύτερο μοντέλο Pro, καθώς δημοσεύτηκε ολόκληρο το φύλλο προδιαγραφών του τηλεφώνου.

Δείτε επίσης: Η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi θα κυκλοφορήσει στις 28 Δεκεμβρίου

Οι πληροφορίες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στον κινεζικό ιστότοπο microblogging Weibo, προτού ο leaker SnoopyTech κοινοποιήσει τις προδιαγραφές της συσκευής στο Twitter. Μερικές διαφορές γίνονται αμέσως αντιληπτές τόσο με τον προκάτοχό του (το Xiaomi Mi 11 Pro) όσο και με τον μικρότερο αδερφό του. Τόσο το Mi 11 όσο και το Mi 11 Pro είχαν οθόνες ίδιου μεγέθους, αλλά το Xiaomi 12 αλλάζει αυτή την τάση – το Pro έρχεται με οθόνη 6,73 ιντσών, ενώ το κανονικό μοντέλο, όπως είχαμε μάθει πιο πριν, θα έχει πάνελ 6,28- ιντσών.

Δείτε επίσης: Xiaomi: Τα μελλοντικά τηλέφωνα θα έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα στο ίδιο μέγεθος μπαταρίας

Άλλες προδιαγραφές εδώ ευθυγραμμίζονται με λεπτομέρειες που προέκυψαν από προηγούμενες φήμες, διαρροές και όσα έχει αποκαλύψει δημόσια η Xiaomi. Θα έχουμε ένα Snapdragon 8 Gen 1 SoC και μια ρύθμιση πίσω τριπλής κάμερας 50MP αντί για 108MP. Η μπαταρία θα είναι 4.600 mAh, χαμηλότερη από τη μονάδα 5.000 mAh της σειράς 11, αλλά θα έχουμε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης αυτή τη φορά, με υποστήριξη τόσο για την απίστευτη γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 120 W και την ασύρματη φόρτιση 50 W.

Δείτε επίσης: Το Xiaomi 12 θα είναι «διαθέσιμο σύντομα» με chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

Ένα πράγμα που μπορεί να ισχύει ή να μην ισχύει (και θα ήταν κρίμα αν ίσχυε) είναι η τιμή, η οποία αναφέρεται σε αυτό το φύλλο προδιαγραφών ως 9.999 yuan. Αυτή η τιμή ισοδυναμεί με πάνω από 1.500 $. Η τιμολόγηση πιθανότατα θα είναι πιο κοντά σε αυτό που έκανε η σειρά 11 και ελπίζουμε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com