Η Sengled ανακοίνωσε μια σειρά από νέα προϊόντα στο CES 2022. Το πιο ενδιαφέρον είναι η έξυπνη λάμπα Smart Health Monitoring και το πιο διασκεδαστικό είναι οι λωρίδες φωτός Wi-Fi Video-Sync TV. Η Sengled υποσχέθηκε επίσης υποστήριξη για το Matter, το νέο πρότυπο έξυπνου σπιτιού, προσθέτοντας ένα τέταρτο πρωτόκολλο στο πακέτο του.

Δείτε επίσης: Δώρα για παιδιά: Τα έξυπνα παιχνίδια μπορεί και να μην είναι καλή επιλογή

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την εταιρεία έξυπνου φωτισμού, η Sengled προσφέρει μια ποικιλία λαμπτήρων με δυνατότητα σύνδεσης, που καλύπτουν τις περισσότερες βάσεις έξυπνων σπιτιών. Οι έξυπνοι λαμπτήρες Zigbee λειτουργούν με hub, παρόμοιο με της Philips Hue και είναι συμβατοί με Alexa, Google, Apple HomeKit και Samsung SmartThings.

Οι λαμπτήρες Wi-Fi της εταιρείας δεν απαιτούν διανομέα και λειτουργούν με τις πλατφόρμες Alexa, Google και Samsung SmartThings. Οι λαμπτήρες Bluetooth λειτουργούν επί του παρόντος μόνο με την Alexa, αλλά ο Διευθυντής Καινοτομίας Προϊόντων της Sengled, Kenneth Camp, δήλωσε σε μια ενημέρωση ενόψει του CES ότι η υποστήριξη Google Home θα φτάσει τον Μάρτιο.

Δείτε ακόμα: Η Amazon κλείνει τον ιστότοπο κατάταξης ιστού Alexa.com

Οι λαμπτήρες της εταιρείας ξεχωρίζουν για τον υψηλό δείκτη απόδοσης χρωμάτων τους, οι οποίοι είναι κυρίως πάνω από 90 CRI, υψηλότεροι από πολλούς ανταγωνιστές. Το CRI είναι ένα μέτρο του πόσο καλά ένας λαμπτήρας αναπαράγει το χρώμα, με το CRI 100 να δείχνει το αληθινό χρώμα.

Το Sengled Smart Health Monitoring Light είναι ένας διπλός λαμπτήρας Wi-Fi/Bluetooth με ενσωματωμένη δυνατότητα παρακολούθησης της υγείας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία ραντάρ. Έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τον ύπνο σας και ορισμένες βιομετρικές μετρήσεις, όπως ο καρδιακός ρυθμός και η θερμοκρασία του σώματος, καθώς και άλλες ζωτικές λειτουργίες.

Δείτε επίσης: Έξυπνο κολάρο θέλει να γίνει το Apple Watch του σκύλου σας

Ο λαμπτήρας μπορεί να λειτουργεί μόνος του ή με άλλους λαμπτήρες συνδεδεμένους μέσω δικτύου Bluetooth mesh, που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν έναν εικονικό χάρτη που μπορεί να βοηθήσει στην ανίχνευση της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο Camp είπε ότι θα μπορούσε ακόμη και να καθορίσει εάν κάποιος έχει πέσει. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εντυπωσιακά διακριτικός τρόπος για να παρακολουθείτε εάν ένα άτομο που ζει μόνο του έχει πέσει και πιθανώς έχει τραυματιστεί.

Το προϊόν είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, επομένως λεπτομέρειες όπως η τιμολόγηση δεν υπάρχουν, αλλά ο Camp είπε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2022.