Η Apple ανακοίνωσε μια αξιοσημείωτη ενημέρωση για τη συνδρομητική της υπηρεσία Apple Fitness+. Η εταιρεία εισάγει μια νέα λειτουργία Collections καθώς και μια λειτουργία Time to Run τον Ιανουάριο.

Δείτε επίσης: Το Dropbox φαίνεται πως τελικά θα υποστηρίξει εγγενώς τους Apple Silicon Mac

Η Apple ανακοίνωσε την επέκταση σε ένα δελτίο τύπου σήμερα, λέγοντας:

Το Apple Fitness+, η πρώτη υπηρεσία γυμναστικής και ευεξίας που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου γύρω από το Apple Watch και έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλόξενο για όλους, παρουσιάζει τα Collections και το Time to Run στις 10 Ιανουαρίου. Τα Collections είναι μια επιμελημένη σειρά προπονήσεων και διαλογισμών από τη βιβλιοθήκη Fitness+ που οργανώνεται για να βοηθήσει τους χρήστες επιτύχετε έναν στόχο και το Time to Run είναι μια εμπειρία τρεξίματος ήχου που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να γίνουν πιο συνεπείς και καλύτεροι δρομείς, με δημοφιλείς διαδρομές τρεξίματος σε μερικές από τις πιο αξιόλογες πόλεις.

Κατά την κυκλοφορία, η Apple λέει ότι τα ακόλουθα Collections θα είναι διαθέσιμα:

  • Βασική πρόκληση 30 ημερών
  • Βελτιώστε τη στάση σας με το Pilates
  • Τελειοποιήστε τις στάσεις ισορροπίας με τη γιόγκα
  • Δυναμώστε την πλάτη σας, τεντώστε τους γοφούς σας
  • Χαλαρώστε για μια καλύτερη ώρα για ύπνο

Όσο για το Time to Run, αυτή είναι η πρώτη επέκταση της δυνατότητας Time to Walk που κυκλοφόρησε η Apple περίπου αυτήν την περίοδο πέρυσι. Η Apple περιγράφει το Time to Run ως «μια νέα εμπειρία τρεξίματος ήχου που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να γίνονται πιο συνεπείς και καλύτεροι δρομείς, με κάθε επεισόδιο να επικεντρώνεται σε μια δημοφιλή διαδρομή τρεξίματος σε μερικές από τις πιο αξιόλογες και εμβληματικές τοποθεσίες».

Δείτε επίσης: Έξυπνο κολάρο θέλει να γίνει το Apple Watch του σκύλου σας

Το Time to Run θα ξεκινήσει με τρία επεισόδια από το Λονδίνο, το Μπρούκλιν και το Μαϊάμι Μπιτς. Η Apple λέει ότι ένα νέο επεισόδιο του Time to Run θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα κάθε Δευτέρα.

Δείτε επίσης: Apple: Η πρώτη αμερικανική εταιρεία που έφτασε τα $ 3 τρισεκατομμύρια σε αξία

Τέλος, η Apple ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη σειρά Artist Spotlight στο Apple Fitness+ με νέες προπονήσεις χρησιμοποιώντας μουσική από τον Ed Sheeran, τον Pharrell Williams, τη Shakira και τους Beatles.

Το Apple Fitness+ διατίθεται ως μέρος του πακέτου συνδρομών Apple One ή μεμονωμένα για 9,99 $ το μήνα ή 79,99 $ ανά έτος. Διαθέτει 11 διαφορετικούς τύπους προπόνησης και βαθιά ενσωμάτωση με το Apple Watch, με νέες προπονήσεις και μαθήματα να προστίθενται κάθε εβδομάδα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com