Το πρόγραμμα περιήγησης Oculus στο Oculus Quest 2 διατηρεί αρχείο για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε στη σελίδα History. Εάν δεν το διαγράψετε, τα άτομα που χρησιμοποιούν τα ακουστικά σας μετά από εσάς μπορούν να δουν ποιους ιστότοπους προβάλλατε. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε αυτά τα δεδομένα περιήγησης.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Πώς να συμμετάσχετε σε ένα meeting;

Αρχικά, ανοίξτε το Oculus Browser στα ακουστικά Quest 1 ή 2 (αυτές οι οδηγίες λειτουργούν και για τα δύο μοντέλα). Θα βρείτε το πρόγραμμα περιήγησης στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας.

Στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Oculus, επιλέξτε το κουμπί μενού (τρεις κουκκίδες) στην επάνω δεξιά γωνία.

Στο μενού που εμφανίζεται στο πλάι του παραθύρου, επιλέξτε “Clear Browsing Data”.

Δείτε επίσης: Πώς να εισάγετε δεδομένα από ένα PDF στο Microsoft Excel

Μετά από αυτό, θα ανοίξει ένα μικρό παράθυρο “Clear Data”. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε ένα σημάδι επιλογής δίπλα στο “Browsing History” (και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία θέλετε να διαγράψετε) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Clear Data”.

Το πρόγραμμα περιήγησης Oculus θα διαγράψει τα δεδομένα περιήγησης που επιλέξατε. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όποτε θέλετε.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Dark Mode στο Microsoft Outlook;

Στο μέλλον, εάν δεν θέλετε να διαγράφετε τα δεδομένα περιήγησής σας με χειροκίνητο τρόπο μετά από κάθε περίοδο λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης Oculus, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Private Mode κάνοντας κλικ στο μενού του προγράμματος περιήγησης και επιλέγοντας «Enter Private Mode». Η ιδιωτική λειτουργία θα εμποδίσει το πρόγραμμα περιήγησης να παρακολουθεί το ιστορικό περιήγησής σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com