Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής beta που προσθέτει τη δυνατότητα να συνεχίσετε να ακούτε ένα φωνητικό μήνυμα αφού βγείτε από το chat thread στο οποίο ελήφθη.

Δείτε επίσης: Πώς μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό WhatsApp σας

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πώς να εφαρμόσετε end-to-end κρυπτογράφηση στα chat backups (iPhone);

Το WhatsApp εργάζεται σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα voice note player για αρκετό καιρό για να επιτρέπει στους χρήστες να ακούν φωνητικά μηνύματα στο παρασκήνιο κατά την πλοήγηση στην εφαρμογή.

Επί του παρόντος, εάν αναπαράγετε ένα φωνητικό μήνυμα και μετά βγείτε από το chat thread στο οποίο ελήφθη το μήνυμα, η αναπαραγωγή διακόπτεται. Η ιδέα να επιτραπεί η συνέχιση της αναπαραγωγής είναι έτσι ώστε να μπορείτε ακόμα να ακούτε μεγάλα φωνητικά μηνύματα ενώ συνθέτετε και διαβάζετε άλλα μηνύματα.

Στην τελευταία έκδοση beta, εάν παίξετε ένα φωνητικό μήνυμα και μετά μεταβείτε στην αρχική οθόνη του WhatsApp ή σε διαφορετικό chat thread, ένα νέο voice message playback interface εμφανίζεται στο επάνω μέρος της εφαρμογής με κουμπιά για παύση, συνέχιση ή απόρριψη της φωνής σημείωση, μαζί με μια γραμμή προόδου.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Οι group admins θα διαγράφουν και εισερχόμενα μηνύματα

Σύμφωνα με το WABetaInfo, η δυνατότητα έχει κυκλοφορήσει σε ορισμένους iOS testers του WhatsApp Beta και του WhatsApp Business Beta, αλλά όχι σε όλους, οπότε αν δεν μπορείτε να ακούσετε τα φωνητικά μηνύματα όταν βγαίνετε από μια συνομιλία, καθίστε καλά και περιμένετε την επόμενη ενημέρωση beta όταν θα πρέπει να κυκλοφορήσει πληρέστερα.

Δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει mainstream το παγκόσμιο πρόγραμμα αναπαραγωγής φωνητικών σημειώσεων, αλλά δεδομένου ότι η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη τόσο στους χρήστες Android όσο και στους χρήστες iOS στην έκδοση beta, δεν θα αργήσει πολύ.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com