Τα Huawei P50 Pocket και P50 Pro θα κυκλοφορήσουν διεθνώς αργότερα αυτόν τον μήνα. Αυτά τα δύο flagship-grade smartphones κυκλοφόρησαν ήδη στην Κίνα, ενώ έφτασαν και στη Μαλαισία.

Δείτε επίσης: Το 2021 τα έσοδα της Huawei μειώθηκαν κατά 29%

Huawei P50 Pocket

Λοιπόν, τώρα η Huawei αποφάσισε να κοινοποιήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητά τους. Η εταιρεία μας είπε ότι και τα δύο smartphone θα φτάσουν σε περισσότερες αγορές αργότερα αυτόν τον μήνα. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, η Huawei είπε ότι «θα κυκλοφορήσουν διεθνώς» αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η εταιρεία δεν είπε συγκεκριμένα τα Huawei P50 Pocket και P50 Pro, αλλά είπε «την πολυαναμενόμενη σειρά P», που σημαίνει αυτά τα δύο smartphone.

Η κυκλοφορία του Huawei P50 Pocket και του P50 Pro στη Μαλαισία αντιπροσωπεύει βασικά μια παγκόσμια κυκλοφορία για τηλέφωνα. Λοιπόν, τουλάχιστον η πρώτη κυκλοφορία στην παγκόσμια αγορά, καθώς αυτή είναι η πρώτη αγορά εκτός Κίνας στην οποία έφτασαν τα τηλέφωνα.

Δείτε επίσης: Huawei Cloud: Στόχος ενημερωμένου malware cryptomining

Και οι δύο συσκευές είναι προς το παρόν διαθέσιμες για προπαραγγελία στη Μαλαισία, πριν από το ντεμπούτο τους αλλού. Υποθέτουμε ότι τα δύο τηλέφωνα θα φτάσουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αργότερα αυτόν τον μήνα.

Και τα δύο αυτά smartphone είναι αρκετά ισχυρά. Το Huawei P50 Pocket είναι το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της εταιρείας. Το Huawei P50 Pro, από την άλλη πλευρά, είναι ένα «κανονικό» smartphone, αλλά το πιο ισχυρό που κυκλοφόρησε η Huawei μέχρι στιγμής.

Το Huawei P50 Pocket και το P50 Pro διαθέτουν και τα δύο το Snapdragon 888 SoC. Σημειώστε ότι υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 4G, όχι 5G, χάρη στην απαγόρευση των ΗΠΑ. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι και μεγάλη απώλεια για τους περισσότερους ανθρώπους.

Και τα δύο διαθέτουν οθόνες OLED, το P50 Pro μια, ενώ το P50 Pocket έχει δύο πάνελ OLED. Και τα δύο είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και γυαλί, αν και διαφέρουν σημαντικά ως προς το σχεδιασμό, φυσικά.

Δείτε επίσης: Huawei: Το P50 flagship smartphone θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου

Το Huawei P50 Pocket έρχεται στην πραγματικότητα με gapless σχεδιασμό και φαίνεται πραγματικά εκπληκτικό στις εικόνες. Και τα δύο τηλέφωνα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, ενώ το P50 Pro υποστηρίζει ακόμη και ασύρματη φόρτιση 50W. Περιλαμβάνονται επίσης συναρπαστικές ρυθμίσεις κάμερας, αν και οι κάμερες δεν είναι ίδιες.

Αναμένουμε με ανυπομονησία οι συσκευές να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα τους.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com