Το Cyberpunk 2077 ενημερώθηκε behind-the-scenes για πρώτη φορά μετά από μήνες. Αν και δεν είμαστε πολύ σίγουροι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, γνωρίζουμε ότι το Cyberpunk 2077 θα λάβει περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερες δωρεάν ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του 2022. Η CD Project Red ήταν εκπληκτικά ήσυχη σχετικά με αυτό τους τελευταίους μήνες, αλλά χάρη στο SteamDB, είναι ξεκάθαρο ότι κάτι θα συμβεί σύντομα.

Δείτε επίσης: Cyberpunk 2077: Ο προγραμματιστής του θα πληρώσει 1,85 εκατομμύρια δολάρια

Όπως επισημαίνεται από τον Redditor AssCrack_42069 στο subreddit Cyberpunk 2077, το SteamDB έχει καταχωρήσει μια νέα μη δημόσια ενημέρωση για το Cyberpunk 2077 στο Steam. Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων, μια νέα ενημέρωση προστέθηκε στο Cyberpunk στις 14 Ιανουαρίου, μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε επίσης: Τα upgrades “Cyberpunk 2077” PS5 & Xbox Series X/S θα έρθουν το 2022

Επειδή η ενημέρωση δεν είναι δημόσια, είναι σαφές ότι η CD Projekt Red απλώς δοκιμάζει το περιεχόμενο στο οποίο εργάζεται, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη ενημέρωση που έρχεται στο παιχνίδι από τις 28 Οκτωβρίου. Αυτή η ενημέρωση ήταν άλλη μια μη δημόσια, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους περιεχόμενο προσέθετε, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι υπήρχε τόσο μεγάλο χάσμα μεταξύ της πιο πρόσφατης ενημέρωσης και της προηγούμενης ενημέρωσης.

Πέρα από τις μη δημόσιες ενημερώσεις, η τελευταία ενημέρωση που καταχωρήθηκε για το Cyberpunk 2077 έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή ήταν η ενημέρωση κώδικα 1.31 και είναι η τελευταία επίσημη ενημέρωση που η CD Projekt Red παρουσίασε για το Cyberpunk, η οποία προσδίδει κάποια αξιοπιστία στην εμφάνιση πολλών μη δημοσίων ενημερώσεων τους τελευταίους μήνες.

Δείτε επίσης: Cyberρunk 2077: Θα λάβει σύντομα το μεγαλύτερο update στην ιστορία του

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η CD Projekt Red άλλαξε πρόσφατα τον στρατηγικό χάρτη για το περιεχόμενο του Cyberpunk 2077, μετατοπίζοντας τις δωρεάν ενημερώσεις και τις τρέχουσες εκδόσεις του παιχνιδιού σε ένα ασαφές “Early 2022”. Λαμβάνοντας υπόψη ότι βρισκόμαστε τώρα στα πρώτα στάδια του 2022 και ότι η ενημέρωση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τα τέλη του περασμένου έτους, είναι πιθανό αυτή η τελευταία μη δημόσια ενημέρωση να δοκιμάζει περιεχόμενο για την επικείμενη κυκλοφορία.

Πηγή πληροφοριών: thegamer.com