Είναι ωραίο να βλέπουμε ότι, τα τελευταία δύο χρόνια, μεγάλοι κατασκευαστές έχουν πραγματικά βρει τη δική τους σχεδιαστική γλώσσα και την υπογραφή τους. Η σειρά Galaxy S21 έχει αυτό το ωραίο camera bump που συνδυάζεται με το πλαίσιο του τηλεφώνου, η Google δημιούργησε την εμφάνιση που μοιάζει με RoboCop, το OnePlus έχει μια αρκετά αλάνθαστη εμφάνιση και τα τηλέφωνα Find της Oppo έχουν αυτή την κομψή εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Μετά την συγχώνευση η OnePlus θα είναι υπο-brand της OPPO

Λοιπόν, φαίνεται ότι η επόμενη ναυαρχίδα της Oppo – το Oppo Find X5 – θα μοιάζει με μια φυσική εξέλιξη αυτού που ήταν το Find X3. Κομψή, λεία, αδιάλειπτη σχεδίαση με εξόγκωμα κάμερας που δεν έχει αιχμηρές γωνίες ή προεξοχές σαν καμινάδα. Είναι μια σταδιακή ανύψωση πάνω από το σώμα της κάμερας.

Δείτε επίσης: Oppo Find X3 Pro: Όλα τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου smartphone

Μερικά επίσημα renders έχουν διαρρεύσει, ευγενική προσφορά των OnLeaks και Prepp. Ο πρώτος είναι ένας χρήστης που διαρρέει και δημοσιεύει μόνο όταν είναι απολύτως σίγουρος για τις πληροφορίες του, επομένως έχουμε την τάση να εμπιστευόμαστε τις πληροφορίες του.

Όπως μπορείτε να δείτε, το σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος δεν περιλαμβάνει τίποτα τρελό — το περσινό Oppo Find X3 είχε μια κάμερα microscope που πήρε το concept των macro cameras και την έκανε dial up μέχρι το 11. Σίγουρα, δεν ήταν ό,τι πιο χρήσιμο να έχετε, αλλά ήταν σίγουρα πιο διασκεδαστικό να παίξετε από την κανονική παλιά σας macro κάμερα χαμηλής ανάλυσης.

Δείτε επίσης: Το NVIDIA GeForce RTX 3050 διαθέτει GPU GA106-150

Σε κάθε περίπτωση, το υποτιθέμενο Oppo Find X5 σε αυτές τις εικόνες μας δείχνει τρεις κάμερες, οι οποίες είναι πιθανώς η κύρια συσκευή λήψης 50 MP, η εξαιρετικά ευρεία κάμερα 50 MP και μια telephoto κάμερα 13 MP για πορτρέτα. Στο μπροστινό μέρος, λένε οι leakers, θα έχουμε μια selfie κάμερα 32 MP.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com