Η Google προσφέρει πολλούς διαφορετικούς ήχους περιβάλλοντος μέσω του Google Assistant, συμπεριλαμβανομένου ενός white noise sound, που μπορεί να βοηθήσει στον αποκλεισμό του θορύβου για να διευκολύνει τον ύπνο ή τη μελέτη.

Δείτε επίσης: Google Translate app: Πώς να σαρώσετε και να μεταφράσετε κείμενο μέσα σε εικόνα;

Ωστόσο τώρα, η εταιρεία φαίνεται ότι άλλαξε το white nοise sound την περασμένη εβδομάδα και πολλοί έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους με την ενημέρωση, όπως αναφέρει το 9to5Google.

Η αλλαγή φαίνεται ότι δυσαρέστησε πολλά από τα άτομα που χρησιμοποιούν τον ψηφιακό βοηθό, όπως φαίνεται και σε αυτό το νήμα της κοινότητας του Google Nest, με περισσότερες από 150 απαντήσεις. Κάποιοι περιέγραψαν το νέο white noise sound ως πιο αθόρυβο ή πνιχτό. Ένα άτομο είπε ότι το παιδί του ζήτησε να χρησιμοποιήσει μια άλλη γεννήτρια white noise sound αντί για το Google Nest Hub. Ένας άλλος είπε ότι το μικρό παιδί του παρατήρησε την αλλαγή και ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δείτε ακόμα: Google Assistant: Απενεργοποίηση των προτάσεων για επαναλαμβανόμενες εντολές

Η Google δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο. Δεν είναι σαφές εάν η εταιρεία σκοπεύει να προσαρμόσει το white noise sound με κάποιο τρόπο για να αντιμετωπίσει τα παράπονα που προέκυψαν από την αλλαγή του.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο παλιό white noise sound αυτή τη στιγμή, ένας χρήστης στο Reddit έχει ανεβάσει ένα κομμάτι μιας ώρας και μεγαλύτερες εκδόσεις του στο Google Drive, το οποίο θεωρητικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτική λύση.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Google Assistant χωρίς να ξεκλειδώσετε την οθόνη της Android συσκευής σας

Εναλλακτικά, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε τους άλλους ήχους περιβάλλοντος που διαθέτει η Google, όπως ήχους δάσους και ήχους βροχής. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα εδώ.