Ο ιστότοπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την εξασφάλιση δωρεάν τεστ για τον COVID, ο οποίος άρχισε να δέχεται παραγγελίες μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη, προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Για την ακρίβεια, περισσότερους από όλες τις υπόλοιπες κυβερνητικές σελίδες μαζί, σύμφωνα με τον ιστότοπο αναλυτικών στοιχείων της κυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2022: Το Covid-19 app για τους αθλητές έχει flaws

Οι αριθμοί κυκλοφορίας ιστού αλλάζουν ανά δευτερόλεπτο, αλλά στις 1:32 μ.μ. ET, όταν έγινε ένας έλεγχος για τους αριθμούς σε πραγματικό χρόνο για όλες τις κυβερνητικές σελίδες, ο ιστότοπος για τα δωρεάν τεστ COVID, COVIDTests.gov, μαζί με τη σελίδα Συχνών Ερωτήσεων και τις εκδόσεις του ιστότοπου σε άλλες γλώσσες, είχε 685.817 επισκέπτες. Ο αριθμός των επισκεπτών για τις 3.853 άλλες σελίδες που περιλαμβάνονται στην αναφορά, ανήλθε συνολικά σε 419.615. Η επισκεψιμότητα του ιστότοπου δεν φαίνεται να έχει μειωθεί από τότε.

Δείτε ακόμα: Apple: Θα απαιτεί από τους υπαλλήλους απόδειξη για το Covid-19 booster

Υπήρξαν ανησυχίες ότι ο ιστότοπος δεν θα μπορούσε να χειριστεί το φόρτο των επισκεπτών, από τότε που ανακοινώθηκε. Μέχρι στιγμής ωστόσο, φαίνεται να αντιμετωπίζει επαρκώς την ταχύτητα των επισκέψεων, αν και είναι πάντα πιθανό να δούμε ένα ακόμη μεγαλύτερο κύμα επισκεπτών στον ιστότοπο την ημερομηνία που ενημερώθηκε στο ευρύ κοινό ότι θα μεταδοθεί ζωντανά.

Δείτε επίσης: Κυβερνοεπίθεση στο Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας – Εξαφανίστηκαν τα Covid-19 data

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα κύλησαν απολύτως ομαλά. Αρκετοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι η διαμονή των τεστ σε μια πολυκατοικία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, με ορισμένους κατοίκους να λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος ότι είχαν ήδη παραγγείλει τα τεστ για τη διεύθυνσή τους. Όπως αναφέρει το Associated Press, είναι δύσκολο να πει κανείς πόσο διαδεδομένο είναι το ζήτημα και έχουν υπάρξει αντικρουόμενες αναφορές για τον τρόπο επίλυσής του.