Ένα από τα πιο hot και πολυσυζητημένα προϊόντα της Apple, είναι σίγουρα το πανί γυαλίσματος των 19 δολαρίων, που προορίζεται για τον καθαρισμό οθονών με nano-texture και άλλων συσκευών της εταιρείας. Όμως όπως είναι λογικό, κάποια στιγμή μπορεί να παρατηρήσετε ότι το πανάκι σας δεν είναι τόσο καθαρό όσο ήταν όταν το αγοράσατε με αποτέλεσμα να μην καθαρίζει τόσο αποτελεσματικά την οθόνη σας. Ευτυχώς, η Apple έχει δώσει έναν οδηγό για το πώς μπορείτε να κάνετε το πανί σας σαν καινούργιο και το 9to5Mac έχει γνωστοποιήσει αυτές τις οδηγίες.

Δείτε επίσης: Apple: Θα απαιτεί από τους υπαλλήλους απόδειξη για το Covid-19 booster

Σύμφωνα με τις οδηγίες, που περιγράφονται στη σελίδα υποστήριξης της Apple «Πώς να καθαρίσετε το γυαλί nano-texture στην οθόνη Apple σας», πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Πλένετε το πανί γυαλίσματος στο χέρι, με σαπούνι πιάτων και νερό.

2. Ξεπλένετε καλά με αρκετό νερό.

3. Αφήνετε το πανί γυαλίσματος να στεγνώσει σε καλά αεριζόμενο χώρο για τουλάχιστον 24 ώρες.

Δείτε ακόμα: Η Apple εργάζεται για να διορθώσει το νέο Safari bug

Οι οδηγίες υπάρχουν στον ιστότοπο της Apple εδώ και αρκετούς μήνες, σύμφωνα με το WayBack Machine, αλλά παρά μερικές κριτικές ή άρθρα που τις αναφέρουν, πολλοί χρήστες δεν φαίνεται να τις γνωρίζουν. Αυτό είναι πραγματικά κρίμα, γιατί ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που δεν έχει παρατηρήσει τις οδηγίες μπορεί να πετούσε το πανί γυαλίσματος λόγω λίγης βρωμιάς, σπαταλώντας 20 $ απλώς και μόνο επειδή οι οδηγίες καθαρισμού είναι θαμμένες σε μια σελίδα υποστήριξης αντί να περιλαμβάνονται στην ετικέτα ή ανάγλυφα πάνω στο ίδιο το πανί.

Δείτε επίσης: Apple: Διορθώνει σφάλμα DoorLock που απενεργοποιεί τα iPhone και iPad

Οι ίδιες οι οδηγίες είναι επίσης λίγο απογοητευτικές, καθώς αποδεικνύεται τελικά ότι η Apple μας λέει απλώς να πλύνουμε το πανί γυαλίσματος όπως θα κάναμε με οποιοδήποτε άλλο ευαίσθητο ύφασμα.