Η Xiaomi ανακοίνωσε χθες την παγκόσμια έκδοση του MIUI 13. Η εταιρεία το ανακοίνωσε παράλληλα με τη σειρά smartphone Redmi Note 11. Επίσης, η Xiaomi ανακοίνωσε και ποιες συσκευές Xiaomi και Redmi θα αποκτήσουν πρώτες το MIUI 13.

Δείτε επίσης: Το 2021 οι χρήστες ξόδεψαν 3,8 τρισεκατομμύρια ώρες στα smartphone

Αυτές οι συσκευές Xiaomi & Redmi θα αποκτήσουν MIUI 13 το 1ο τρίμηνο του 2022

Η εταιρεία παρουσίασε τις συσκευές που θα λάβουν το MIUI 13 στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Έτσι, κάποια στιγμή από σήμερα και μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όλες αυτές οι συσκευές θα αποκτήσουν πρόσβαση στο ΜIUI 13.

Μιλάμε φυσικά για παγκόσμιες εκδόσεις αυτών των τηλεφώνων. Όσον αφορά τις συσκευές Xiaomi, οκτώ από αυτές αναφέρονται εδώ, μαζί με ένα tablet. Αυτές οι συσκευές είναι τα Xiaomi Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11i, Mi 11 Lite 5G και Mi 11 Lite. Το Xiaomi 11T αναφέρεται μαζί με το 11T Pro και το 11 Lite 5G NE. Επίσης και το tablet Xiaomi Pad 5 θα το αποκτήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Η Xiaomi είπε επίσης ότι η ενημέρωση έρχεται και σε αρκετά τηλέφωνα Redmi. Τα Redmi Note 11, Note 11S, Note 11 Pro και Note 11 Pro 5G έρχονται με προεγκατεστημένο το ΜIUI 13.

Δείτε επίσης: Qualcomm: Γιατί η πάντα ενεργή κάμερα στα smartphone της είναι κακή για το απόρρητο

Τα Redmi Note 10, Note 10 Pro, Note 10 JE, Note 8 (2021) και Redmi 10 είναι στη σειρά για να το αποκτήσουν στο Q1. Αυτές είναι όλες οι συσκευές που ανέφερε η εταιρεία. Σημειώστε ότι το δεύτερο κύμα θα φέρει το MIUI 13 σε ακόμα περισσότερα τηλέφωνα. Πολύ περισσότερες συσκευές θα λάβουν την ενημέρωση.

Το MIUI 13 επικεντρώνεται περισσότερο στις βελτιστοποιήσεις

Το MIUI 13 επικεντρώθηκε περισσότερο στις βελτιστοποιήσεις παρά σε οτιδήποτε άλλο. Βέβαια, περιλαμβάνονται και μερικές νέες δυνατότητες, όπως η λειτουργία “Sidebar” για σκοπούς πολλαπλών εργασιών. Ωστόσο, η Xiaomi έδωσε μεγάλη έμφαση στο να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

Δείτε επίσης: Οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από ποτέ σε smartphone apps και games

Η εταιρεία έκανε το MIUI 13 πιο αποδοτικό στην μπαταρία και τώρα χειρίζεται πολύ καλύτερα και τη μνήμη RAM. Το MIUI 13 θα διασφαλίσει ότι οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά καταλήγουν να είναι άμεσα διαθέσιμες στη μνήμη.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com