Ενώ πολλές ναυαρχίδες Android δεν έχουν λάβει την ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022, η Samsung προχωρά ήδη. Η διάθεση ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας ακόμη και πριν ξεκινήσει ο νέος μήνας είναι κάτι που κάνει η Samsung εδώ και καιρό. Και σύμφωνα με αυτήν την τάση, η εταιρεία τώρα κυκλοφορεί patches του Φεβρουαρίου 2022 σε ορισμένες από τις συσκευές της – στα Galaxy Note 20 και Galaxy A50s.

Δείτε επίσης: Η Samsung κατασκεύασε ένα τσιπ ασφαλείας δακτυλικών αποτυπωμάτων

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών στα φόρουμ μας, η Samsung έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση λογισμικού στους κατόχους Galaxy Note 20, η οποία ανεβάζει το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας έως τον Φεβρουάριο του 2022. Η ενημέρωση διαθέτει την έκδοση λογισμικού N98xxXXU3EVA9. Αυτήν τη στιγμή κυκλοφορεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με άλλες περιοχές να ακολουθούν το παράδειγμά τους τις επόμενες εβδομάδες. Η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει πολλά εκτός από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, με το αρχείο καταγραφής αλλαγών να αναφέρει τυπικά πράγματα όπως βελτιώσεις σταθερότητας συσκευής, διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S22: Διερρεύσαν οι ευρωπαϊκές τιμές!

Το μεσαίας κατηγορίας Galaxy A50s της Samsung λαμβάνει και ενημερώσεις κώδικα του Φεβρουαρίου 2022 με μια νέα ενημέρωση. Η ενημέρωση είναι προς το παρόν live μόνο στο Βιετνάμ και συνοδεύεται από έκδοση λογισμικού A507FNXXU6DVA2.

Εάν διαθέτετε Galaxy Note 20 ή Galaxy A50s και διαμένετε στις παραπάνω περιοχές, προσέξτε για μια ειδοποίηση OTA τις επόμενες ημέρες. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για την ενημέρωση χειροκίνητα, μεταβαίνοντας στο Settings > Software update και κάνοντας κλικ στο κουμπί Download & Install.

Δείτε επίσης: Η Samsung διέρρευσε στον δικό της site το Galaxy Tab S8 Ultra;

Η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας έρχεται καθώς πλησιάζουμε στην εκδήλωση παρουσίασης της σειράς Galaxy S22 της Samsung. Στην εκδήλωση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Φεβρουαρίου, αναμένουμε από την νοτιοκορεάτικη εταιρεία να αποκαλύψει τουλάχιστον τρία smartphone: τα Galaxy S22, Galaxy S22 Plus και Galaxy S22 Ultra. Γνωρίζουμε ήδη σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και για τα τρία μοντέλα, χάρη σε πολλές διαρροές και φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να προπαραγγείλετε ένα Galaxy S22 αυτή τη στιγμή.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com