Ο YouTuber Handy Geng παρατήρησε ότι όλοι οι φίλοι του είχαν μεγαλύτερα power bank από τα δικά του. «Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με αυτό το γεγονός», ανέφερε. Στο παρακάτω βίντεο, ισχυρίζεται ότι ήταν τόσο ενοχλημένος που δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Έτσι ο Handy Geng αποφάσισε να ξαναβρεί τον ύπνο του φτιάχνοντας ένα πραγματικά τεράστιο power bank.

Δείτε επίσης: Ένας κβαντικός υπολογιστής μπορεί να αποκρυπτογραφήσει bitcoins;

Ο Handy Geng χρησιμοποιήσει όλα τα DIY Skills του στη δοκιμή, συγκόλληση μεταλλικού σκελετού και κατασκευή ενός φορητού (!) pοwer bank 27.000.000 mAh. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 900 pοwer bank κανονικού μεγέθους. Εξοπλισμένο με εξήντα υποδοχές, μπορούσε να φορτίσει πλήρως 5.000 smartphone με μπαταρίες 3.000 mAh. Μπορεί να φορτίσει power bank, φορητούς υπολογιστές μέχρι και ηλεκτρικά ποδήλατα!

Δείτε επίσης: CACI: Παραγωγή περισσότερων οπτικών τερματικών για δορυφόρους σε χαμηλή τροχιά

Το power bank που προκύπτει είναι τεράστιο, με διαστάσεις περίπου 180 cm επί 120 cm επί 30 cm. Είναι σίγουρα τεράστιο! Αλλά, είναι φορητό; Φαίνεται να είναι. Απλώς μην ξεχάσετε ένα σχοινί για να το σέρνετε όπως κάνει και ο youtuber.

Ρίξτε μια ματιά στο make-of στο παρακάτω βίντεο:

Οι φίλοι του πραγματικά εντυπωσιάστηκαν και είπαν ότι ήθελαν και εκείνοι κάτι αντίστοιχο.

Ο Handy Geng πήρε το φορητό κατά τα λεγόμενα του pοwer bank του στο ποτάμι, ώστε να μπορεί να βλέπει τηλεόραση, να βάλει πλυντήριο ρούχων ενώ βλέπει τηλεόραση και να μαγειρεύει με μια ηλεκτρική κατσαρόλα. Ήταν σαν να βρίσκεται στο σπίτι του. Όλα αυτά χάρη στο τεράστιο power bank που έσυρε μέχρι το ποτάμι (μαζί με την τηλεόραση και το πλυντήριο).

Δείτε επίσης: Ο καυτός εξωπλανήτης WASP-189b μοιάζει λίγο με τη Γη

«Με αυτό το power bank, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους», λέει ο Handy Geng. «Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσετε για το τι θα κάνετε αν γίνει διακοπή ρεύματος». Αυτό είναι αλήθεια. Το μόνο θέμα είναι ότι για αρχή θα έπρεπε να το σύρετε κάπου για να το φορτίσετε. Αλλά μόλις γίνει, έχετε τον προσωπικό σας σταθμό παραγωγής ενέργειας.

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com