Το Netflix έδωσε στους χρήστες την επιλογή να διαγράφουν με χειροκίνητο τρόπο εκπομπές και ταινίες από τη λίστα “Continue Watching”. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επιτέλους να απαλλαγείτε από τα μισοτελειωμένα ντοκιμαντέρ τα οποία εγκαταλείψατε και τις τηλεοπτικές εκπομπές ή σειρές που δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να διαγράψετε ένα profile;

Δείτε επίσης: Το Netflix λανσάρει ένα site για να δημοσιεύει ειδήσεις για τις ταινίες της

Η νέα δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στις εφαρμογές web, mobile και TV του Netflix. Για να αφαιρέσετε μια εκπομπή ή μια ταινία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την εκπομπή/σειρά και να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη νέα επιλογή “Remove from Continue Watching” για να την διαγράψετε. Εάν κάνετε κλικ για δεύτερη φορά, θα αναιρεθεί γρήγορα η αφαίρεση, σε περίπτωση που αφαιρέσετε κατά λάθος αυτό το ντοκιμαντέρ που όντως θα δείτε μια από αυτές τις μέρες.

Δείτε επίσης: Το Netflix προσθέτει υποστήριξη για το chipset Exynos 2200

Αν και η ενημέρωση δεν είναι η πιο μνημειώδης αλλαγή στο user interface του Netflix, η λίστα Continue Watching κατέχει σημαντική θέση στη σχεδίαση του ιστότοπου streaming αφού είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι χρήστες όταν ανοίγουν το Netflix στα τηλέφωνα ή τις τηλεοράσεις τους. Επομένως, το να δίνετε σε όλους λίγο περισσότερος έλεγχος και επιμέλεια σχετικά με το τι εμφανίζεται στην λίστα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com