Όπως λέει και ο καθηγητής Farnsworth “Good news, everybody!” γιατί το Futurama επιστρέφει. Όπως φαίνεται η streaming υπηρεσία Hulu θέλει να αναστήσει την πάρα πολύ δημοφιλή σειρά Futurama.

Δείτε επίσης: Στο App Store υπάρχουν πάρα πολλά scam apps streaming ταινιών

Η υπηρεσία streaming παρήγγειλε 20 νέα επεισόδια της κωμικής σειράς επιστημονικής φαντασίας κινουμένων σχεδίων, η οποία δημιουργήθηκε από τον Matt Groening και τον David X. Cohen των Simpsons. Η σειρά ακολουθούσε τις περιπέτειες του πληρώματος του Planet Express καθώς παρέδιδε… πράγματα σε όλο το σύμπαν.

Τα μέλη του αρχικού καστ της σειράς Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr και David Herman θα επιστρέψουν όλοι. Ο John DiMaggio, ο οποίος έδωσε τη φωνή του στο ρομπότ Bender και αρκετών δευτερευόντων χαρακτήρων, επί του παρόντος δεν έχει συμφωνήσει. Προφανώς, οι παραγωγοί ελπίζουν ότι ο DiMaggio θα επιστρέψει αλλά εάν αυτό δεν συμβεί θα γίνει αντικατάσταση.

Δείτε επίσης: TikTok: Δοκιμάζει desktop streaming software που ονομάζεται TikTok Live Studio

Οι δημιουργοί της σειράς είναι, ικανοποιημένοι για αυτή την επιστροφή. «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω άλλη μια ευκαιρία να σκεφτώ το μέλλον… ή πραγματικά οτιδήποτε άλλο εκτός από το παρόν», είπε ο Cohen.

Δείτε επίσης: Κίνα – live-streaming: Νέες απαγορεύσεις για τα παιδιά κάτω των 16 ετών

Το τελευταίο επεισόδιο του Futurama προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε θα έχουν περάσει 10 χρόνια όταν η εκπομπή επιστρέψει στην τηλεόραση. Προς το παρόν έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο Hulu κάποια στιγμή το 2023.

Πηγή πληροφοριών: gizmodo.com