Οι fans του Lord of the Rings συντονίστηκαν στο Super Bowl 2022 μόνο και μόνο για να  παρακολουθήσουν το τρέιλερ της νέας δραματικής και περιπετειώδους σειράς της Amazon, το The Lord of the Rings: The Rings of Power, χωρίς όμως να μένουν απογοητευμένοι.
Lord of the Rings: The Rings of Power – Πλάνα της σειράς ενθουσιάζουν τους θεατές του Super Bowl 2022

Αργότερα μέσα στην χρονιά, η συνδρομητική streaming υπηρεσία Amazon Prime θα φέρει στις οθόνες μας το νέο prequel, το Lord of the Rings: The Rings of Power, το οποίο είναι αποδεδειγμένα το πιό ακριβό τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών. H σειρά θα επικεντρώνεται στην ιστορία της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien και θα αποκαλύψει πώς δημιουργήθηκαν τα πανίσχυρα δαχτυλίδια του σύμπαντος, αλλά και πώς μοιράστηκαν στις φυλές της Μέσης Γης. Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν, με φημολογούμενο κόστος περίπου 450 εκατ. δολαρίων (το συνολικό μυθικό budget για τις τρεις ταινίες του Peter Jackson ήταν 281 εκατ. δολάρια), ολοκληρώθηκαν στις 2 Αυγούστου.

Ενώ είχε κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο τρέιλερ, από την Amazon τον Ιανουάριο, που αποκάλυπτε τον τίτλο της νέας σειράς, το καινούριο τρέιλερ αποκάλυψε μια πρώτη πλήρη ματιά στην επιστροφή του Middle Earth του J.R.R. Tolkien μετά την τριλογία του Hobbit του Peter Jackson. Παρ’όλα τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει για την εκπομπή, οι πληροφορίες που έχουμε για το plot της σειράς παραμένουν ελάχιστες, όμως η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της επερχόμενης εκπομπής, αποκαλύπτοντας τις αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από αφιέρωμα στο περιοδικό Vanity Fair.

Δείτε επίσης: Το Netflix προσθέτει υποστήριξη για το chipset Exynos 2200

Η νέα εκπομπή θα διαρκέσει για οκτώ επεισόδια όταν κυκλοφορίσει τον Σεπτέμβριο. Αφού αναφέρθηκε ότι το τρέιλερ θα κυκλοφορούσε κατά τη διάρκεια του Super Bowl την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, οι θαυμαστές δεν μας έκρυψαν το γεγονός ότι αυτός ήταν ο μόνος λόγος που συντονίζονταν στα social media ενώ χαρακτήρισαν και το ντεμπούτο του ως "απίστευτο", "καταπληκτικό" και "υπέροχο".

Δείτε επίσης: Squid Game: Η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix- Έφερε εκατομμύρια συνδρομητές

Η παραγωγή της καινούριας σειράς του Amazon Studio ξεκίνησε στη Νέα Ζηλανδία πέρυσι, αλλά φημολογείται ότι τελείωσαν τα γυρίσματα τον περασμένο Δεκέμβριο. Επιπρόσθετα, η σειρά αναμένεται να κρατήσει για 5 σεζόν συνολικά και θα πρωταγωνιστήσουν οι Cynthia Addai-Robinson, Joseph Mawle, Lenny Henry, Peter Mullan και ο πρωταγωνιστής του Saint Maud, ο Morfydd Clark.
Lord of the Rings: The Rings of Power – Πλάνα της σειράς ενθουσιάζουν τους θεατές του Super Bowl 2022
Όταν δημοσιεύτηκε το πρώτο στιγμιότυπο από το The Lord of the Rings: The Rings of Power, πολλοί φανς αναρωτήθηκαν αν είχαν προστεθεί διασκευασμένα στοιχεία του The Silmarillion του J.R.R. Tolkien. Αυτό ήταν αποτέλεσμα του γεγονότος ότι συμπεριλήφθηκαν τα Trees of Valinor. Στα βιβλία του Tolkien, το φως αυτών των δέντρων παγιδεύεται σε τρία κοσμήματα, τα οποία ονομάζονται Silmarils. Ωστόσο, ο τίτλος του φαίνεται να υποδηλώνει ότι η εκπομπή θα επικεντρωθεί πραγματικά στη μυθική Δεύτερη Εποχή και στην Ιστορία της Μέσης Γης αφού διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των ταινιών και των μυθιστορημάτων του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Tolkien.
Lord of the Rings: The Rings of Power – Πλάνα της σειράς ενθουσιάζουν τους θεατές του Super Bowl 2022

Δείτε επίσης: Το TikTok απαγορεύει περιεχόμενο που προωθεί διατροφικές διαταραχές

Η ανακοίνωση της επικής σειράς (prequel) προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού στα social media από τους θαυμαστές της, με αποτέλεσμα να απαιτούν ακόμα περισσότερα πλάνα από την εμπομπή για να ικανοποιηθεί η περιέργειά τους καθώς την περιμένουν εναγωνίως.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power έχει προγραμματιστεί να κάνει την πρεμιέρα του στο Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022. 

Νωρίτερα εκείνο το απόγευμα, προβλήθηκε και το τρέιλερ του Doctor Strange 2 το οποίο ενθουσίασε τους θεατές επειδή αποκάλυψε ότι στο sequel θα εισήγαγε έναν αγαπημένο χαρακτήρα από τους X-Men στο Marvel Cinematic Universe (MCU).

Πηγή: independent.co.uk