Η Sony εξακολουθεί να αγωνίζεται να ανταποκριθεί στη ζήτηση για το PlayStation 5 (PS5) λόγω του παγκόσμιου ζητήματος έλλειψης chip που επηρεάζει εταιρείες σε όλους τους κλάδους. Πρόσφατα έκανε την πρόβλεψή της για τις πωλήσεις και είπε στους αναλυτές ότι η εταιρεία αναμένει ότι η κονσόλα θα συνεχίσει να είναι σε έλλειψη εφέτος, ειδικά το πρώτο εξάμηνο. Πράγματι, τα PS5 listings των εμπόρων λιανικής τις περισσότερες φορές δείχνουν ότι είναι “Out of Stock” ή “Currently Unavailable”, και το να ανανεώσουν το απόθεμα είναι πραγματικά ένας αγώνας. Τώρα, η Sony ξεκίνησε έναν διαγωνισμό που σας δίνει (όπως φαίνεται) την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα PS5.

Δείτε επίσης: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα PS4 controller σε ένα PS5;

Τις επόμενες εβδομάδες έως τις 7 Μαρτίου, 10AM PST/1PM EST, η Sony θα κυκλοφορήσει 14 μοναδικούς κωδικούς που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ένα PS5. Θα δημοσιεύσει μερικούς στο διαδίκτυο, στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, αλλά θα τους δημοσιεύσει και μέσω εκδηλώσεων υψηλού προφίλ στον αθλητισμό, τα παιχνίδια, τον κινηματογράφο και τη μουσική. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να κρατήσετε τα μάτια τους ανοιχτά και ίσως ακόμη και να κάνετε φίλους για να μετατρέψετε το κυνήγι των κωδικών σε ομαδική προσπάθεια. Βέβαια, η εύρεση τους δεν σημαίνει αυτόματα ότι κερδίζετε μια κονσόλα

.

Δείτε επίσης: Cyberpunk 2077: Η PS5 έκδοση φαίνεται πως θα ανακοινωθεί σήμερα

Όχι — κάθε κωδικός θα σας δώσει μόνο την ευκαιρία να κερδίσετε σε μια κλήρωση για το PS5. Θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό στην ειδική σελίδα για τον διαγωνισμό και, στη συνέχεια, να απαντήσετε σε μια ερώτηση σχετικά με το πού εμφανίστηκε ο κωδικός για να μπορέσετε να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Α, και ο διαγωνισμός αφορά τους χρήστες που μένουν στις παρακάτω περιοχές:

Αργεντινή, Καναδάς, Χιλή, Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες, Χονγκ Κονγκ, Ινδονησία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε επίσης: Η Sony απλοποιεί τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης PS5 στο τηλέφωνό σας

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον διαγωνισμό που κάνει η Sony! Ίσως καταφέρετε να αποκτήσετε ένα PS5 χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

Πηγή πληροφοριών: engadget.com