Αν ρωτήσετε έναν καλό πωλητή της Apple γιατί ένα iPad είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο tablet, μπορεί να αμφισβητήσει το ότι υπάρχουν καν άλλα tablet. Και αν τον ρωτήσετε για τα iPhone, μπορεί να σας δείξει το δικό του γυαλιστερό iPhone ως παράδειγμα.

Δείτε επίσης: Η Apple θα κυκλοφορήσει το τσιπ M2 σε τέσσερις νέους Mac φέτος

Υπάρχουν ωστόσο, κάποια παράπονα στα καταστήματα της Apple αυτές τις μέρες.

Αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση με τις φήμες ότι πολλοί υπάλληλοι καταστημάτων της Apple πιστεύουν ότι δεν πληρώνονται αρκετά. Η Washington Post ανέφερε ότι πολλοί υπάλληλοι καταστημάτων κοιτάζουν τα τεράστια κέρδη της Apple και αναρωτιούνται: “Πού είναι το μερίδιό μας;

Πρόσφατα, η Apple έδωσε μικρές αυξήσεις στους υπαλλήλους της, που όμως δεν ήταν αρκετές. Αυτό οδήγησε ορισμένους δυσαρεστημένους υπαλλήλους, να εξετάσουν μια κίνηση που γνώρισε πρόσφατα επιτυχία σε τεράστιες, κερδοφόρες επιχειρήσεις όπως τα Starbucks: τη δημιουργία ενός συνδικάτου.

Πολλές αμερικανικές εταιρείες δεν συμπαθούν τα συνδικάτα. Νιώθουν ότι παρεμβαίνουν στην πληρωμή των εργαζομένων από τους εργοδότες τους. Ωστόσο, σε μια περίοδο φαινομενικά πλήρους απασχόλησης, ακόμη και οι πιο πλούσιοι εργοδότες δεν το βρίσκουν τόσο εύκολο να εντοπίσουν τους πιο πρόθυμους υπαλλήλους τους.

Δείτε ακόμα: Apple: Διορθώνει zero-day bug που επιτρέπει παραβίαση iPhone, iPad και Mac

Κάτι που αφήνει τους πρόθυμους υπαλλήλους να αναρωτιούνται τι πραγματικά αξίζουν.

Η Post αποκαλύπτει, ότι ορισμένοι υπάλληλοι του καταστήματος της Apple που σκέφτονται τα συνδικάτα, έχουν καταφύγει στη χρήση τηλεφώνων Android για να επικοινωνούν με κρυπτογραφημένο τρόπο μεταξύ τους.

Η πρόταση είναι ότι δεν θέλουν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων να μπορούν να τους κατασκοπεύουν με οποιονδήποτε τρόπο. Πολλοί μπορεί να το βρουν αυτό αρκετά παρανοϊκό. Τα τηλέφωνα της Apple υποτίθεται ότι είναι πιο ασφαλή, πιο εστιασμένα στο απόρρητο και πιο φιλικά προς τον άνθρωπο από κάθε άποψη.

Ωστόσο, σε έναν κόσμο όπου οι εταιρείες τεχνολογίας φαίνεται να μιλούν πολύ καλύτερα για την ασφάλεια από το να είναι πραγματικά σε θέση να την προσφέρουν, ποιος θα ένιωθε απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια;

Δείτε επίσης: To Privacy Sandbox του Android δεν είναι ισάξιο του iOS tracking

Και σίγουρα οι εργοδότες είναι αρκετά πρόθυμοι αυτές τις μέρες να χρησιμοποιήσουν κάθε είδους νέα εργαλεία επιτήρησης για να κατασκοπεύουν τους υπαλλήλους τους.