Το πολυφημισμένο Google Pixel Watch και το πολύ λιγότερο controversial Pixel 6a φαίνεται πως ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο λιανικό εμπόριο. Τα αποδεικτικά στοιχεία και των δύο συσκευών έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο σύστημα απογραφής back-end ενός US carrier. Εκτός από το ότι αναφέρεται ότι μια κυκλοφορία θα μπορούσε να γίνει στο εγγύς μέλλον, λαμβάνουμε και κάποιες πληροφορίες για τα χρώματα και τις επιλογές αποθήκευσης και για τις δύο συσκευές.

Δείτε επίσης: Google Play system update Μαρτίου 2022: Ποιες είναι οι νέες δυνατότητες

Εμφανιζόμενο με την κωδική ονομασία “rohan”, το Pixel Watch εμφανίστηκε στο σύστημα απογραφής ενός US carrier, σύμφωνα με μία από τις πηγές του Androidpolice. Η βάση δεδομένων δείχνει ότι η συσκευή θα πωλείται σε τρία χρώματα: γκρι, μαύρο και χρυσό. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει με 32 GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι διπλάσια από τη χωρητικότητα του Galaxy Watch4 και ταιριάζει με το Apple Watch για τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο που μπορείτε να έχετε σε ένα smartwatch. Αυτή η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μέχρι στιγμής δεν έχει πουλήσει ένα non-cellular smartwatch, επομένως φαίνεται εύλογο ότι το Pixel Watch θα κυκλοφορούσε σε μοντέλο με δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας. Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για τις τιμές ή συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης: Η Google μπλόκαρε τα YouTube κανάλια των Russia Today & Sputnik στην Ευρώπη

Επίσης μαθαίνουμε για την άφιξη του “bluejay” σε μια βάση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, την οποία ίσως θυμάστε ως την κωδική ονομασία για το Pixel 6a. Το σύστημα δείχνει το τηλέφωνο διαθέσιμο σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και πράσινο. Και τα τρία χρώματα έρχονται με 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Όπως και το Pixel Watch, δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις τιμές ή τα σχέδια κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης: Ιστότοποι phishing eBike προωθούν απάτες μέσω του Google Ads

Καθώς και οι δύο αυτές συσκευές εμφανίζονται στο carrier back end ταυτόχρονα, δεν είναι απίθανο να λανσαριστούν σχεδόν ταυτόχρονα. Έχουμε ήδη ακούσει από τον leaker Max Jambor ότι το Pixel 6a θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Μάιο, περίπου την εποχή του Google I/O, επομένως είναι πολύ πιθανό όλο αυτό το νέο hardware να κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com