Παγκόσμιο ντεμπούτο για τις νέες ναυαρχίδες της Xiaomi: Xiaomi Mi 12 Pro, Xiaomi Mi 12 και Xiaomi Mi 12 X!  Μάθετε τα πάντα για τα νέα smartphones καθώς και πως να τα αποκτήσετε με έκπτωση αποκλειστικά στο SecNews. Το Xiaomi 12 Pro θεωρείται άξιος αντίπαλος του Galaxy S22+ χάρη στο κορυφαίο hardware και την υπέροχη οθόνη. Το Xiaomi Mi 12 αποτελεί το καλύτερο mid-range κινητό ενώ το Xiaomi Mi 12 X αποτελεί την τέλεια επιλογή για όποιον χρειάζεται ένα μικρό σε μέγεθος αλλά αρκετά ισχυρό smartphone.

Δείτε ακόμα: Τεχνολογικοί μύθοι – Πόσο ισχύουν τελικά όσα ξέρεις για την τεχνολογία;

Xiaomi Mi 12 Pro τιμή Ελλάδα-Εκπτώσεις σε Mi 12 και Mi 12 X

Xiaomi Mi 12 Pro

  • Τριπλή συστοιχία κάμερας 50MP προηγμένης ποιότητας.
  • Τηλεφακός 50MP και υπερευρυγώνιος φακός 50MP
  • Sony IMX707
  • εγγραφή 8K
  • Εγγραφή 4K HDR 10+
  • κάμερα selfie 32 MP στην οθόνη

Τραβήξτε κινηματογραφικές λήψεις με μια προηγμένη τριπλή διάταξη κάμερας 50MP. Το Xiaomi 12 Pro είναι εξοπλισμένο με μια υπερσύγχρονη διάταξη τριπλής κάμερας, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κάμερας 50 MP με αισθητήρα Sony IMX707, κάμερα υπερευρυγώνιας γωνίας 50MP και τηλεφακό 50MP.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία συνδυασμού εικονοστοιχείων 4-σε-1 2,44μm, το σύστημα κύριας κάμερας του M12 Pro βελτιώνει τις δυνατότητες λήψης φωτός κατά 120% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Xiaomi 11. Για να συμπληρώσει το εντυπωσιακά βελτιωμένο hardware της, η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με τον προηγμένο αλγόριθμο AI της Xiaomi σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων για την ενεργοποίηση επαγγελματικών ειδικών εφέ και δημιουργικών επιλογών, όπως το Xiaomi ProFocus, το One click AI cinema κ.λπ. Εν τω μεταξύ, το Ultra Night Video υπερέχει στη βιντεοσκόπηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με διάφορες λειτουργίες πορτρέτου, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβήξουν λήψεις ποιότητας στούντιο.

  • Κορυφαίο Snapdragon 8 Gen 1
  • Προηγμένος επεξεργαστής 4nm με 5G

Το Xiaomi M12 Pro προσφέρει επιδόσεις υψηλής ποιότητας χάρη στον Snapdragon 8 Gen 1. Διαθέτοντας την πιο προηγμένη πλατφόρμα για φορητές συσκευές της Qualcomm, τον Snapdragon 8 Gen 1, η συσκευή θέτει υψηλά τον πήχη για συσκευές επόμενης γενιάς με την τεχνολογία αιχμής 4nm. Οι δυνατότητες της GPU έχουν αυξηθεί κατά 30% όσον αφορά την απόδοση γραφικών και η ενεργειακή απόδοση αυξήθηκε κατά 25%, Το Xiaomi 12 Pro είναι ικανό να προσφέρει πρωτοφανή επίπεδα απόδοσης ισχύος σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Επιπλέον, το Xiaomi 12 Pro διαθέτει UFS 3.1 για ταχύτητες φόρτωσης και μεταφορά δεδομένων, καθώς και RAM LPDDR5, με ταχύτητες μνήμης που φτάνουν τα 6.400 Mbps. Για να διασφαλίσει μια ομαλή και σταθερή απόδοση, το Xiaomi 12 Pro συσκευάζει ένα σύστημα ψύξης που διαθέτει εξαιρετικά μεγάλο VC 2.900 mm² και τρία μεγάλα φύλλα γραφίτη απαγωγής θερμότητας, τα οποία ενισχύουν περαιτέρω την απόδοση ψύξης του για βελτιωμένη σταθερότητα.

Δείτε ακόμα: Το Instagram μπλόκαρε τον Kanye West για 1 μέρα για ρατσιστικό post

Xiaomi Mi 12 Pro τιμή Ελλάδα
  • Αυξημένη αισθητηριακή εμπειρία παντού
  • WQHD+ δυναμική οθόνη AMOLED 120 HZ
  • Quad speakers, SOUND BY Harman Kardon

Ολόκληρη η συναρπαστική αισθητηριακή εμπειρία του Xiaomi 12 Pro ξεχωρίζει με αναμφισβήτητα έναν κορυφαίο υποψήφιο για μια κορυφαία οθόνη μέχρι σήμερα, κερδίζοντας εξαιρετική βαθμολογία A+ από το DisplayMate. Διαθέτει οθόνη WQHD+ AMOLED 6,73 ιντσών με ανάλυση 3200 x 1440, έγχρωμη ανάλυση 10 bit, και με την υποστήριξη της τεχνολογίας Dynamic 120Hz LTPO και Micro Lens, το Xiaomi 12 Pro επιτυγχάνει μια λεπτή ισορροπία ως μια εξαιρετικά πολύχρωμη οθόνη που είναι επίσης από τις πιο αποδοτικές στην κατηγορία της.

Το AdaptiveSync Pro επιτρέπει στο Xiaomi 12 Pro να προσαρμόζει αυτόματα την οθόνη LTPO από 1 Hz έως 120 Hz ανάλογα με το περιεχόμενο για μεταξένια ομαλή κύλιση, σάρωση και ολίσθηση. Όλο αυτό το διάστημα, διαπιστευμένο με πιστοποίηση SGS Eye Care Display, το Xiaomi 12 Pro φροντίζει επίσης τα μάτια των χρηστών. Αυτή η καθηλωτική οπτική εμπειρία συμπληρώνεται επίσης από εξαιρετική εμπειρία ήχου, που καλύπτει ένα εκπληκτικό εύρος ήχων και βελτιωμένη ευκρίνεια. Το Xiaomi 12 Pro διαθέτει τέσσερα ηχεία με SOUND BY Harman Kardon και υποστηρίζει Dolby Atmos.

Δείτε Ακόμα: Η Microsoft μετατρέπει τα Teams και Outlook σε εργαλεία φιλικά προς την υβριδική εργασία

Xiaomi Mi 12 Pro τιμή Ελλάδα
  • Έξυπνo 120W Xiaomi HyperCharge
  • Μπαταρία 4.600mAh (typ)
  • Ασύρματη φόρτιση 50W turbo
  • Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W

Το Xiaomi 12 Pro είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Xiaomi HyperCharge 120W. Με την έξυπνη φόρτιση τη νύχτα, μαθαίνει την καθημερινή ρουτίνα φόρτισης των χρηστών για να βελτιστοποιήσει τη μακροπρόθεσμη υγεία της μπαταρίας του τηλεφώνου. Επιπλέον, διαθέτει την πρώτη μονοκύτταρη μπαταρία 120 W της βιομηχανίας. Σε σύγκριση με μια μπαταρία διπλής κυψέλης της ίδιας υψηλής χωρητικότητας 4.600 mAh, το Xiaomi 12 Pro καταφέρνει εκπληκτικά να μειώσει το πάχος και την πυκνότητα της μπαταρίας. Επιπρόσθετα, η χαρακτηριστική φόρτιση Surge P1 της Xiaomi ενισχύει τη χωρητικότητα και την απόδοση της μπαταρίας, αυξάνοντας έτσι τη συνολική απόδοση φόρτισής της.

  • Εμβληματική σχεδίαση

Ενσωματωμένο σε μια ολοκαίνουργια εμβληματική σχεδίαση, το Xiaomi 12 Pro υιοθετεί ένα κομψό μεσαίο πλαίσιο με εξελιγμένες καμπύλες 3D που τυλίγονται γύρω από τη συσκευή, δημιουργώντας μια αξιοσημείωτη κομψότητα ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πρακτικά μια άνετη εφαρμογή στην παλάμη του χεριού. Επιπλέον, το Xiaomi 12 Pro έρχεται σε τρεις χρωματικές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των Γκρι, Μωβ και Μπλε.

Xiaomi Mi 12 Pro Τιμή μετά την έκπτωση: 899$ – 816,14€

Αποκτήστε το άμεσα εδώ: https://s.zbanx.com/r/VAX0qr71LOwv

Xiaomi Mi 12 τιμή Ελλάδα

Xiaomi Mi 12

  • Κύρια κάμερα 50MP Prograde
  • Φακοί υπερευρείας και τηλεμακροεντολής

Καινοτομίες υλικού-λογισμικού καταγράφουν πραγματικά κινηματογραφικές λήψεις. Το Xiaomi Mi 12 διαθέτει κύρια κάμερα 50MP επαγγελματικού επιπέδου, κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και κάμερα τηλεμακρο 5MP. Για να συμπληρώσει το εντυπωσιακό hardware, η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με τον προηγμένο αλγόριθμο AI της Xiaomi σε μια ευρεία γκάμα σεναρίων για να επιτρέψει κινηματογραφικές δυνατότητες με επαγγελματικά ειδικά εφέ και δημιουργικές επιλογές, όπως Xiaomi ProFocus, One-click AI cinema, κ.λπ. Εν τω μεταξύ, το Ultra Night Video υπερέχει στη βιντεοσκόπηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με διάφορες λειτουργίες πορτρέτου που επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν λήψεις ποιότητας στούντιο.

  • Κορυφαίος επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1
  • Advanced 4nm με διπλό 5G
  • Ολόπλευρη αυξημένη αισθητηριακή εμπειρία

Με την πιο προηγμένη πλατφόρμα για φορητές συσκευές της Qualcomm, τον Snapdragon 8 Gen 1, η συσκευή θέτει τον πήχη υψηλά με τεχνολογία αιχμής 4nm. Ενώ, οι δυνατότητες της GPU έχουν αυξηθεί κατά 30% όσον αφορά την απόδοση γραφικών και η ενεργειακή απόδοση έχει αυξηθεί κατά 25%, το Xiaomi 12 είναι σε θέση να προσφέρει πρωτόγνωρα επίπεδα απόδοσης ισχύος σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Επιπλέον, το Xiaomi Mi 12 διαθέτει UFS 3.1 για ταχύτητες φόρτωσης και μεταφορά δεδομένων, καθώς και μνήμη RAM LPDDR5, με ταχύτητες μνήμης που φτάνουν τα 6.400 Mbps. Το Xiaomi 12 συσκευάζει ένα τεράστιο σύστημα ψύξης στο μικρό του μέγεθος, με εξαιρετικά μεγάλο VC 2.600 mm² και περισσότερα από 10.000 mm² γραφίτη που διαχέει τη θερμότητα, για να εξασφαλίσει εξαιρετικά ομαλή και σταθερή απόδοση.

Δείτε ακόμα:

SecNews Whistleblowing -Η ασφαλής πλατφόρμα καταγγελιών του SecNews

Xiaomi Mi 12 τιμή Ελλάδα
  • Οθόνη AMOLED 120 Hz
  • Dual speakers, SOUND BY Harman Kardon

Το Xiaomi Mi 12 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,28 ιντσών με ανάλυση FHD+ 2400 x 1080. Παρέχει πάνω από 68 δισεκατομμύρια χρώματα και διαθέτει οθόνη TrueColor που παρέχεται με επαγγελματική βαθμονόμηση χρωμάτων. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης AdaptiveSync 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως και 480Hz, εξασφαλίζοντας μια απίστευτα ομαλή εμπειρία ψυχαγωγίας.

Με Dolby Vision και HDR 10+, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικά ζωντανές εικόνες που υποστηρίζονται από απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα γεμάτα λεπτομέρειες. Εν τω μεταξύ, διαπιστευμένο με πιστοποίηση Low blue light, το Xiaomi 12 είναι σχεδιασμένο με φροντίδα για τα μάτια των χρηστών. Αυτή η καθηλωτική οπτική εμπειρία συμπληρώνεται επίσης από μια εξαιρετική εμπειρία ήχου. Τροφοδοτούμενο από ένα ζευγάρι συμμετρικά ηχεία, το Xiaomi 12 διαθέτει στερεοφωνικό ήχο κινηματογραφικής ποιότητας που παρέχεται με SOUND BY Harman Kardon και υποστηρίζει Dolby Atmos.

  • Ενσύρματη φόρτιση 67W και ασύρματη υπερφόρτιση 50W
  • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4.500 mAh (typ).

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψουμε, το Xiaomi 12 συσκευάζει μια μπαταρία 4.500 mAh στο εξαιρετικά συμπαγές σώμα του, χάρη στο αναβαθμισμένο υλικό μπαταρίας υψηλής πυκνότητας, για να προσφέρει ολοήμερη χρήση και ζωή χωρίς άγχος. Για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Xiaomi AdaptiveCharge – ο έξυπνος αλγόριθμος φόρτισης της Xiaomi-  λειτουργεί παράλληλα για να μάθει τη συμπεριφορά των χρηστών κατά τη διάρκεια της νύχτας στη φόρτιση και να βελτιστοποιηθεί αναλόγως. Το Xiaomi 12 υποστηρίζει επίσης ενσύρματη φόρτιση Xiaomi 67W και ασύρματη υπερφόρτιση 50W.

Xiaomi Mi 12 τιμή Ελλάδα
  • Συμπαγής σχεδιασμός

Συμπαγής σχεδιασμός για άνεση και εμβληματική αισθητική με στυλ. Το Xiaomi 12 διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό για άνετη λειτουργία με κορυφαίες δυνατότητες. Με μια μεγάλη οθόνη 6,28 ιντσών, το τηλέφωνο έχει πλάτος μόλις 69,9 mm, φέρνοντας την τέλεια εφαρμογή στην παλάμη σας. Ενσωματωμένο σε ένα ολοκαίνουργιο εμβληματικό σχέδιο, το Xiaomi 12 έρχεται σε τρεις χρωματικές παραλλαγές: το Γκρι, το Μωβ και το Μπλε.

Τιμή: 749$ – 679,82€

Xiaomi Mi 12 Τιμή μετά την έκπτωση: 699$ – 634,44€

Αποκτήστε το άμεσα εδώ: https://s.zbanx.com/r/08vN4391Oadi

Xiaomi Mi 12 X τιμή Ελλάδα

Xiaomi Mi 12 X

  • Κύρια κάμερα 50MP Pro-grade
  • Φακοί υπερευρείας και τηλεμακροεντολής

Η ευέλικτη κύρια κάμερα προηγμένης ποιότητας 50MP Xiaomi 12 X διαθέτει μια κύρια κάμερα 50MP pro-grade, μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και μια κάμερα telemacro 5MP. Σχεδιασμένο για ευέλικτα γυρίσματα, το Xiaomi 12 X προσφέρει ισχυρές υπολογιστικές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, εγγραφή 8K και ένα σετ επαγγελματικού επιπέδου Movie frames για να εξουσιοδοτήσει τους καταναλωτές να κυριαρχούν σε κάθε σκηνή. Εν τω μεταξύ, η Νυχτερινή λειτουργία είναι διαθέσιμη όχι μόνο στην κύρια κάμερα, αλλά και στην εξαιρετικά ευρεία και 32 MP μπροστινή κάμερα, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία για να τραβήξετε εκπληκτικές νυχτερινές λήψεις.

  • Ολόπλευρη αυξημένη αισθητηριακή εμπειρία
  • Οθόνη AMOLED 120 Hz
  • Διπλά ηχεία, SOUND BY Harman Kardon

Το Xiaomi 12 X διαθέτει οθόνη AMOLED 6,28 ιντσών με TrueColor, παρέχει πάνω από 68 δισεκατομμύρια χρώματα και υποστηρίζει μέγιστη φωτεινότητα 1.100 nit για να προσφέρει μια ζωντανή εμπειρία θέασης με εντυπωσιακές εικόνες. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης AdaptiveSync 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως και 480Hz, εξασφαλίζοντας μια απίστευτα ομαλή εμπειρία ψυχαγωγίας.

Με Dolby Vision και HDR 10+, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικά ζωντανές εικόνες που υποστηρίζονται από απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα γεμάτα λεπτομέρειες. Εν τω μεταξύ, διαπιστευμένο με πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός, το Xiaomi 12 X είναι σχεδιασμένο με φροντίδα για τα μάτια των χρηστών. Αυτή η καθηλωτική οπτική εμπειρία συμπληρώνεται από μια εξαιρετική εμπειρία ήχου. Τροφοδοτούμενο από ένα ζευγάρι συμμετρικά ηχεία, το Xiaomi 12 X διαθέτει στερεοφωνικό ήχο κινηματογραφικής ποιότητας που παρέχεται με SOUND BY Harman Kardon και υποστηρίζει Dolby Atmos.

Xiaomi Mi 12 X τιμή Ελλάδα
  • Qualcomm Snapdragon 870
  • Συνδεθείτε στο 5G με κορυφαία ταχύτητα
  • Διπλά ηχεία, SOUND BY Harman Kardon

Απόδοση που τροφοδοτείται από τον κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870. Βασισμένο στο ισχυρό chipset, το Xiaomi 12 X είναι εξοπλισμένο με ενισχυμένη απόδοση, υψηλές ταχύτητες, απίστευτη χωρητικότητα και ευρεία προσβασιμότητα στο 5G. Επιπλέον, το Xiaomi 12 X διαθέτει UFS 3.1 για ταχύτητες φόρτωσης και μεταφορά δεδομένων, καθώς και μνήμη RAM LPDDR5, με ταχύτητες μνήμης που φτάνουν τα 6.400 Mbps. Το Xiaomi 12 X διαθέτει ακόμη και ένα τεράστιο σύστημα ψύξης στο μικρό του μέγεθος, με εξαιρετικά μεγάλο VC 2.600 mm² και περισσότερα από 10.000 mm² γραφίτη που διαχέει τη θερμότητα, για να εξασφαλίσει εξαιρετικά ομαλή και σταθερή απόδοση.

  • Ενσύρματη φόρτιση τούρμπο 67 W
  • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4.500 mAh (typ)

To Xiaomi 12 X διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία 4.500 mAh στο συμπαγές σώμα του, χάρη στο αναβαθμισμένο υλικό μπαταρίας υψηλής πυκνότητας ισχύος, για να προσφέρει ολοήμερη χρήση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Xiaomi AdaptiveCharge – ο έξυπνος αλγόριθμος φόρτισης της Xiaomi- λειτουργεί παράλληλα για να μάθει τη συμπεριφορά των χρηστών κατά τη διάρκεια της νύχτας στη φόρτιση και να βελτιστοποιηθεί ανάλογα. Το Xiaomi 12 X υποστηρίζει ενσύρματη υπερφόρτιση 67W.

  • Συμπαγής σχεδιασμός

Το Xiaomi 12 X διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό για άνετη λειτουργία με κορυφαίες δυνατότητες. Ακόμη και με μια μεγάλη οθόνη 6,28 ιντσών, η συσκευή έχει πλάτος μόνο 69,9 mm, επιτυγχάνοντας την τέλεια εφαρμογή στην παλάμη σας. Ενσωματωμένο σε ένα ολοκαίνουργιο εμβληματικό σχέδιο, το Xiaomi 12 X έρχεται σε τρεις χρωματικές παραλλαγές: Γκρι, το Μωβ και το Μπλε.

Τιμή: 649$ – 589,06€

Xiaomi Mi 12 X Τιμή μετά την έκπτωση: 449$ – 407,53€

Αποκτήστε το άμεσα εδώ: https://s.zbanx.com/r/t8LhLs9uXH7X