Πολλές υπηρεσίες της Apple αντιμετώπιζαν διακοπές στη λειτουργία τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Δείτε επίσης: Apple: Πρώην υπάλληλος κόστισε στην εταιρεία 10 εκατομμύρια δολάρια

Οι υπηρεσίες με επιβεβαιωμένα προβλήματα, σύμφωνα με τη σελίδα κατάστασης συστήματος της Αpple, περιλάμβαναν το iMessage, ορισμένες υπηρεσίες Apple Maps, το iCloud Mail, το iCloud Keychain, το App Store, το Αpple Music, το Αpple TV Plus και τα Podcast. Αλλά μετά τις 3:45 μ.μ. περίπου ET, όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είχαν ξανά πράσινο φως και σύμφωνα με την εταιρεία, τα προβλήματα έχουν επιλυθεί. Η Αpple δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με το τι μπορεί να συνέβαινε.

Οι αναφορές για τα προβλήματα έπληξαν το Downdetector λίγο μετά τις 12:00 ET, αν και φαίνεται να μειώθηκαν λίγες ώρες μετά από την πρώτη αναφορά των διακοπών. Πολλοί ήταν οι χρήστες που αντιμετώπισαν δυσλειτουργίες στην υπηρεσία του iMessage και άλλες βασικές υπηρεσίες, αν και τα προβλήματα δεν έχουν επηρεάσει όλους τους χρήστες εξίσου.

Δείτε ακόμα:

Η Porsche συζητά με την Apple για κοινά projects

Ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε επίσης ότι τα εταιρικά και λιανικά συστήματα της Apple είναι επίσης κάτω – κάτι που, σύμφωνα με αυτό το tweet, φαίνεται να σημαίνει ότι ορισμένοι υπάλληλοι του Αpple Store έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους χειροκίνητα.

Στο r/sysadmin subreddit, ορισμένοι ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να μπουν στην πύλη διαχείρισης επιχειρήσεων της Apple. Ένα tweet από το WhatsAppBetaInfo αποκαλύπτει ότι τα προβλήματα επηρέασαν ακόμη και άλλες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα, σε όσους προσπαθούσαν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας του ιστορικού συνομιλιών στο iCloud.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 15.4 και iPadOS 15.4 με πολλές βελτιώσεις

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε μία λίστα των υπηρεσιών που η Apple λέει ότι επηρεάζονται από τις διακοπές λειτουργίας:

Η σελίδα κατάστασης της Apple για προγραμματιστές ήταν εντελώς εκτός λειτουργίας κάποια στιγμή, ενώ πλέον εμφανίζει μια σειρά από διακοπές λειτουργίας και ποιες από αυτές έχουν αποκατασταθεί.