Εδώ και αρκετό καιρό περιμέναμε τη συνέχεια του The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild. Η Nintendo το ανακοίνωσε για πρώτη φορά το 2019 και μοιράστηκε ένα τρέιλερ για αυτό στην E3 πέρυσι, λέγοντας ότι υπόσχεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2022. Τότε φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, και τώρα η Nintendo επίσημα κατεπνίξε κάθε ελπίδα να κυκλοφορήσει το Breath Of The Wild 2 σύντομα.

Δείτε επίσης: Nintendo: Wii και DSi Shop έχουν τερματιστεί ίσως χωρίς επιστροφή

Το Sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild μεταφέρθηκε για την άνοιξη του 2023, ανακοίνωσε η Nintendo σε ένα σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα.

“Είχαμε ανακοινώσει ότι σκοπεύαμε αυτό το παιχνίδι να κυκλοφορήσει το 2022”, δήλωσε ο παραγωγός της σειράς Zelda, Eiji Aonuma. “Ωστόσο, αποφασίσαμε να παρατείνουμε λίγο τον χρόνο ανάπτυξής μας και να μεταφέρουμε την κυκλοφορία για την άνοιξη του 2023. Για όσους από εσάς ανυπομονούσατε να κυκλοφορήσει φέτος, ζητάμε συγγνώμη.”

Το Sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild—το οποίο όσοι γνωρίζουν, το λένε BotW 2—ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην E3 2019. Στη συνέχεια πέρασαν δύο χρόνια για να εμφανιστεί το τρέιλερ.

Δείτε επίσης: Apex Legends Mobile: Κυκλοφορεί φέτος και η προεγγραφή είναι διαθέσιμη

Μετά από μια μη εμφάνιση στα Game Awards του Δεκεμβρίου, το "botw 2" άρχισε να γίνεται δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση της εταιρείας, η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει το επίσημο όνομα του παιχνιδιού. (Ο τίτλος προς το παρόν αποκρύπτεται επειδή μπορεί ενδεχομένως να αποκαλύψει βασικές λεπτομέρειες σχετικά με την αφήγηση του παιχνιδιού.)

Το sequel The Legend of Zelda: Breath of the Wild ήταν το βασικό στοιχείο της εντυπωσιακά συσσωρευμένης λίστας κυκλοφορίας της Nintendo για τη χρονιά, μαζί με παιχνίδια όπως Splatoon 3, Pokémon Legends: Arceus, Kirby and the Forgotten Land, Xenoblade Chronicles 3, Bayonetta 3, Mario Strikers και μια νέα γενιά παιχνιδιών Pokémon, εκδόσεις Scarlet και Violet. Ακόμη και χωρίς το BotW 2, οι παίκτες του Switch έχουν πολλά να περιμένουν.

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Έρχεται σύντομα σε PC, PS4, PS5 και Xbox!

“Προκειμένου να κάνουμε την εμπειρία αυτού του παιχνιδιού κάτι ξεχωριστή, ολόκληρη η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται επιμελώς σε αυτό το παιχνίδι, επομένως περιμένετε λίγο ακόμα”, είπε ο Aonuma.

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com