Το BlackBerry KEY2 Design θα μπορούσε να αναστηθεί από μια εταιρεία που ονομάζεται Unihertz. Αυτή είναι η εταιρεία πίσω από το smartphone «Titan». Αυτή η συσκευή είχε ένα φυσικό πληκτρολόγιο, μια μεγάλη μπαταρία και τον παράγοντα μορφής BlackBerry Passport.

Δείτε επίσης: Dyson Zone: Τα ακουστικά καθαρισμού αέρα που μοιάζουν να βγήκαν από ταινία

Η Unihertz σχεδιάζει να αναβιώσει το σχέδιο BlackBerry KEY2

Η Unihertz έκανε ένα post στο Twitter στο οποίο αναφέρεται στο επερχόμενο smartphone της, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Κοινοποίησε μια μάλλον σκοτεινή εικόνα στην οποία μπορείτε να δείτε ένα φυσικό πληκτρολόγιο laptop και ένα φυσικό πληκτρολόγιο μιας συσκευής που μοιάζει με smartphone.

Αυτή η εικόνα, από μόνη της, δεν λέει πολλά. Εάν ελέγξετε τα σχόλια, ωστόσο, θα δείτε ότι οι άνθρωποι αποκάλυψαν τι βρίσκεται στο σκοτάδι (η εικόνα που μπορείτε να δείτε παρακάτω). Ένα smartphone που σίγουρα μοιάζει με το BlackBerry KEY2.

Θα έχει αισθητά μεγαλύτερη οθόνη από το «Titan» και μια πιο κανονική αναλογία διαστάσεων. Ένα φυσικό πληκτρολόγιο θα βρίσκεται κάτω από αυτήν την οθόνη, καθώς και ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Δείτε επίσης: Asus: Οι κάρτες γραφικών της RTX θα είναι έως και 25 τοις εκατό φθηνότερες

Θα περιλαμβάνεται ένας χωρητικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων

Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα περιλαμβάνεται στο κουμπί κάτω από το πληκτρολόγιο. Στο «Titan», εφαρμόστηκε μέσα στο spacebar. Αυτή τη φορά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη.

Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ήδη, η OnwardMobility αναμενόταν να κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone BlackBerry με συνδεσιμότητα 5G, αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο ότι τα σχέδια έχουν ματαιωθεί.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα smartphone με φυσικό πληκτρολόγιο, αυτό είναι ίσως το πιο κοντινό που θα φτάσετε στην πραγματική κατοχή ενός νέου smartphone BlackBerry. Δεν είμαστε σίγουροι πότε η Unihertz θα επιβεβαιώσει επίσημα αυτό το smartphone, αλλά η εταιρεία είπε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Δείτε επίσης: iPhone 14 Pro: Έρχεται με αλλαγές στην κάμερα! Εσύ θα το αγόραζες;

Επίσης, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο μεγάλη θα είναι η μπαταρία του. Το «Titan» είχε εξαιρετικό μέγεθος μπαταρίας για τις ανάγκες του, οπότε μένει να δούμε τι θα συμβεί αυτή τη φορά.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com