Πάνω από μια δεκαετία έχει περάσει από την κυκλοφορία της φαντασμαγορικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας του James Cameron, Avatar. Ήδη από τότε, γνωρίζαμε ότι θα ακολουθήσουν sequel, αλλά η αλήθεια είναι ότι πέρασαν 13 χρόνια για να φτάσουμε λίγο πιο κοντά σε μια νέα ταινία Avatar. Kυκλοφόρησε τώρα το πρώτο teaser trailer του Avatar 2, με τίτλο Avatar: The Way of Water, το οποίο τις τελευταίες μέρες έπαιζε μαζί με τις προβολές του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο για όλους στο YouTube. 

Δείτε επίσης: Instagram: Η πλατφόρμα θα δοκιμάσει NFTs με επιλεγμένους δημιουργούς

Avatar: The Way of Water

Η νέα ταινία φέρνει πίσω τους βασικούς χαρακτήρες, πίσω από τους οποίους βρίσκονται οι Sam Worthington και Zoe Saldana, ενώ στο καστ συμμετέχουν και οι “παλιοί” Giovanni Ribisi και Sigourney Weaver. Μαζί με αυτούς θα έχουμε και νέους χαρακτήρες.

Το Avatar 2 συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε η πρώτη ταινία, με τους Jake και Neytiri να δημιουργούν την οικογένειά τους στον πλανήτη Πανδώρα. Ωστόσο, από το trailer φαίνεται ότι οι ήρωες καλούνται ξανά να υπερασπιστούν τον αναπτυσσόμενο πολιτισμό τους και να αντιμετωπίσουν νέες απειλές.

Δείτε επίσης: YouTube Super Thanks: Πώς να δώσετε tip στον αγαπημένο σας δημιουργό βίντεο

Εκτός από ένα παιδί Na’vi, το τρέιλερ περιλαμβάνει επίσης πλάνα του Jake και της Neytiri να φροντίζουν ένα παιδί που μοιάζει περισσότερο με άνθρωπο που πρέπει να φορά ειδική μάσκα για να επιβιώσει στον πλανήτη

.

Η ταινία έχει μια επίσημη περιγραφή για την υπόθεση του Avatar 2 ή Avatar: The Way of Water, η οποία δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες: “Διαδραματίζεται περισσότερο από μια δεκαετία μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Το Avatar: The Way of Water αρχίζει να αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully (Jake, Neytiri και τα παιδιά τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τις προσπάθειες που κάνουν για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν στη ζωή και τις τραγωδίες που υπομένουν“.

Δείτε επίσης: Οχήματα BMW έρχονται χωρίς υποστήριξη Android Auto και CarPlay

Στο Avatar: The Way of Water πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana, Sam Worthington, Stephen Lang, Giovanni Ribisi και CCH Pounder, που παίζουν τους ίδιους ρόλους που είχαν και στην πρώτη ταινία του 2009. Θα επιστρέψει και η Sigourney Weaver, αλλά ως διαφορετικός χαρακτήρας. Τέλος, όπως είπαμε και παραπάνω, θα εμφανιστούν και πολλοί άλλοι ηθοποιοί όπως οι Kate Winslet, Jemaine Clement, Cliff Curtis, Edie Falco, Vin Diesel, Oona Champlin. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό trailer για το Avatar: The Way of Water:

Avatar 2 trailer