Οι ταινίες στο Amazon Prime Video ποικίλλουν από μεγάλες κινηματογραφικές κυκλοφορίες έως αποκλειστικές ροές. Παρακάτω παρουσιάζουμε 10 από τις καλύτερες πρωτότυπες ταινίες στο Amazon Prime Video.

Δείτε επίσης: Η Amazon αυξάνει τις τιμές στις βασικές συνδρομές Ring Protect

The Big Sick

Ο κωμικός και ηθοποιός Kumail Nanjiani και η συγγραφέας Emily V. Gordon βασίζονται στην πραγματική σχέση τους για το ρομαντικό δράμα The Big Sick. Ο Nanjiani υποδύεται μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του, έναν μαχόμενο κωμικό που αρχίζει να βγαίνει με την Emily (Zoe Kazan) λίγο πριν εκείνη χτυπηθεί από μια μυστηριώδη ασθένεια και πέσει σε κώμα

Cold War

To Cold War διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, καθώς οι μουσικοί Wiktor (Tomasz Kot) και Irena (Joanna Kulig) επιδιώκουν έναν ειδύλλιο σε διάφορες πόλεις και έθνη, μέσα από πολιτικές αναταραχές και καταστολή.

The Handmaiden

Ο Κορεάτης συγγραφέας Park Chan-wook προσάρμοσε ένα μυθιστόρημα της Ουαλής συγγραφέα Sarah Waters στο The Handmaiden, μεταφέροντας το σκηνικό στην Κορέα της αποικιακής εποχής. Η περίτεχνη πλοκή περιλαμβάνει πολλαπλές ανατροπές και προδοσίες, με φόντο την ιαπωνική κατοχή της Κορέας.

Landline

Η σκηνοθέτις Gillian Robespierre και η πρωταγωνίστρια Jenny Slate ακολούθησαν την επαναστατική ταινία τους Obvious Child με το Landline, μια κωμωδία του 1990 για τα ρομαντικά βάσανα των μελών μιας εβραϊκής οικογένειας της Νέας Υόρκης.

Love & Friendship

Το Love & Friendship, με πρωταγωνίστρια την Kate Beckinsale σε μια από τις καλύτερες ερμηνείες της ως Lady Susan Vernon, μιας χήρας που πρέπει να βασιστεί στη γενναιοδωρία των φίλων-εχθρών και των συγγενών της για να βρει το δρόμο της στον κόσμο.

Δείτε ακόμα: Η Amazon τερματίζει την υποστήριξη για την κάμερα Cloud Cam

Paterson

Ο βετεράνος σκηνοθέτης Τζιμ Τζάρμους φτιάχνει ένα στοργικό αφιέρωμα σε μια ήρεμη πόλη

του Νιου Τζέρσεϊ,το Paterson. Όπως η πόλη, ο κύριος χαρακτήρας (Adam Driver) ονομάζεται επίσης Paterson, και είναι οδηγός αστικού λεωφορείου με ψυχή (και ταλέντο) ποιητή.

Selah and the Spades

Το εφηβικό δράμα Selah and the Spades σηματοδοτεί ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη Tayarisa Poe και μια πρωτόγνωρη ερμηνεία από τη Lovie Simone ως πρωταγωνίστρια. Η Selah είναι η βασίλισσα ενός φανταχτερού ιδιωτικού σχολείου, πράγμα που σημαίνει ότι διευθύνει ένα υπόγειο καρτέλ που μοιάζει με μαφία, αλλά το κύριο μέλημα του καρτέλ είναι να κάνει έναν υπέροχο χορό.

7500

Ο Joseph Gordon-Levitt δίνει ένα σχεδόν μονοπρόσωπο σόου, στο θρίλερ 7500 ως πιλότος αεροπορικής εταιρείας που αντιμετωπίζει μια αεροπειρατεία σε μια πτήση από το Βερολίνο στο Παρίσι.

Suspiria

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Luca Guadagnino αναλαμβάνει το έργο ενός άλλου Ιταλού μάστερ με το ριμέικ του κλασικού τρόμου Suspiria του Dario Argento. Η αρχική ταινία είναι σουρεαλιστική και ιμπρεσιονιστική και ο Guadagnino προωθεί αυτό το στυλ ακόμη περισσότερο.

Δείτε επίσης: Το ανανεωμένο tablet Fire 7 της Amazon έχει επιτέλους θύρα USB-C

The Vast of Night

Ένα σημαντικό επίτευγμα με μικρό προϋπολογισμό, το The Vast of Night του Andrew Patterson περιλαμβάνει περίτεχνα πλάνα παρακολούθησης και διαλόγους, για μια ταινία που μοιάζει σχεδόν με εικονογραφημένο ραδιοφωνικό έργο.