Η Microsoft έχει αρχίσει να εργάζεται για να φέρει παιχνίδια στην υπηρεσία Microsoft Teams. Πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Microsoft λένε στο The Verge ότι ο κατασκευαστής λογισμικού έχει αρχίσει να δοκιμάζει παιχνίδια όπως το Solitaire, το Connect 4 και το Wordament στο Microsoft Teams. Τα casual games έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους συναδέλφους να παίζουν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των meetings.

Δείτε επίσης: Patch Tuesday Ιουνίου 2022: Η Microsoft διορθώνει 55 ευπάθειες

Η Microsoft βλέπει ξεκάθαρα τα παιχνίδια ως έναν άλλο τρόπο για να βελτιώσει την εμπειρία των συσκέψεων καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να εξισορροπούν τις ανάγκες υβριδικής και απομακρυσμένης εργασίας.

Η Microsoft αυτή τη στιγμή δοκιμάζει τα casual παιχνίδια εσωτερικά και θα μπορούσε να επιλέξει να μην διαθέσει αυτήν την ενσωμάτωση σε καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Δείτε επίσης: Microsoft: Παραβιάστηκαν Exchange servers για την ανάπτυξη BlackCat ransomware

Παράλληλα με τη δοκιμή περιστασιακών παιχνιδιών στο Teams, η Microsoft οραματίζεται και εικονικούς χώρους μέσα στο Teams όπου οι συνάδελφοι θα μπορούν να δικτυωθούν

και να κοινωνικοποιηθούν με παιχνίδια. Αυτοί οι εικονικοί χώροι αποτελούν μέρος των ευρύτερων σχεδίων μετατροπής της Microsoft και η εταιρεία έχει μιλήσει αναλυτικά για τις φιλοδοξίες της για 3D avatars και τις καθηλωτικές συναντήσεις που αναμένεται να φτάσουν στο Microsoft Teams φέτος.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Με AI θα βελτιωθούν οι βιντεοκλήσεις

Η Microsoft προσθέτει συνεχώς δυνατότητες στο Teams έχοντας κατά νου την απομακρυσμένη εργασία. Η λειτουργία Together Mode ήταν μία από τις πρώτες προσθήκες της εποχής της πανδημίας πριν από σχεδόν δύο χρόνια, και το Microsoft Teams έχει ενημερωθεί και με φιλικές προβολές και λειτουργίες από απόσταση και βελτιώσεις για κινητά.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com