Το Samsung Pay αντιμετωπίζει ορισμένα σημαντικά προβλήματα με συσκευές που δεν ανήκουν στη Samsung. Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν μπορούν πλέον να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο Samsung Pay. Λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος που λέει ότι η ταυτότητά τους δεν είναι έγκυρη. Είναι κλειδωμένοι έξω από την εφαρμογή, καθιστώντας την ουσιαστικά άχρηστη.

Δείτε επίσης: Diablo Immortal: Δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε τηλέφωνα Samsung με chipset Exynos

Με βάση τα παράπονα των χρηστών στα φόρουμ κοινότητας Reddit και Samsung, αυτό το ζήτημα άρχισε να εμφανίζεται τις τελευταίες εβδομάδες. Το ίδιο ID λειτουργεί όταν συνδέεστε σε άλλες υπηρεσίες της Samsung, όπως φόρουμ κοινότητας. Αλλά δεν επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν στο Samsung Pay. Η δημιουργία ενός νέου αναγνωριστικού επίσης δεν βοηθά.

Ορισμένοι επηρεασμένοι χρήστες απευθύνθηκαν στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Samsung για βοήθεια και η απάντηση που έλαβαν ήταν μπερδεμένη. Οι εκπρόσωποι τους είπαν ότι το Samsung Pay δεν θα λειτουργεί πλέον σε συσκευές που δεν ανήκουν στη Samsung. Μια πρόσφατη ενημέρωση έφερε αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή, είπαν.

Δείτε επίσης: Το Xbox έρχεται στις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung

Αλλά υποψιαζόμαστε ότι αυτό είναι αλήθεια. Τα στελέχη εξυπηρέτησης πελατών πιθανότατα έχουν κάνει ένα λάθος εδώ. Το Samsung Pay λειτουργεί σε smartphones

πρώτου κατασκευαστή της εταιρείας καθώς και σε άλλες συσκευές Android. Όσοι χρησιμοποιούν έξυπνο ρολόι Samsung Galaxy χρησιμοποιούν την εφαρμογή Pay για άμεσες πληρωμές ακόμα κι αν δεν διαθέτουν smartphone Galaxy. Το τσιπ NFC στο ρολόι τους επιτρέπει να πραγματοποιούν πληρωμές με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το εάν το τηλέφωνό τους υποστηρίζει τη λειτουργία.

Δείτε επίσης: Η Samsung κυκλοφορεί τα security patches Ιουνίου 2022 στα Galaxy S21

Δεδομένου ότι τα Galaxy smartwatches είναι αρκετά δημοφιλή στον χώρο του Android, ο αριθμός των χρηστών Samsung Pay με τηλέφωνο Samsung θα ήταν αρκετά υψηλός. Είναι απίθανο η εταιρεία να σταματήσει έτσι απότομα να υποστηρίζει την εφαρμογή σε αυτές τις συσκευές. Ακόμα κι αν σκοπεύει να το κάνει για κάποιο λόγο, η εταιρεία θα είχε προειδοποιήσει. Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία θα αναγνωρίσει αυτό το ζήτημα σύντομα και θα παράσχει μια επίσημη δήλωση.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com