Το Slack αναβαθμίζει τη λειτουργία Huddles με συνομιλία μέσω βίντεο, κοινή χρήση οθόνης για πολλούς χρήστες και chat thread ανά huddle. Η εταιρεία ανακοίνωσε τις ενημερώσεις στο συνέδριο Frontiers, το οποίο για το Slack είναι ταυτόχρονα μια ευκαιρία να αποκαλύψει νέα προϊόντα και να μοιραστεί τις σκέψεις της για το μέλλον της εργασίας. Με το Huddles, το όραμα του Slack είναι απλό: οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερους, πλουσιότερους τρόπους συνομιλίας, αλλά δεν χρειάζονται περισσότερα meetings.

Δείτε επίσης: Το Android Auto για Phone Screens θα σταματήσει να λειτουργεί

Το Huddles κυκλοφόρησε αρχικά πριν από ένα χρόνο. Η εταιρεία πάντα φανταζόταν τη δυνατότητα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε μια γρήγορη ηχητική κλήση μέσα στο Slack, σαν να πηγαίνετε στο γραφείο κάποιου αντί να του στέλνετε μια πρόσκληση στο ημερολόγιο. Ήταν μόνο audio, δεν μπορούσατε να προγραμματίσετε ένα, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα σε οποιοδήποτε κανάλι ή άμεσο μήνυμα. Δανείστηκε πολλά από τις δυνατότητες συνομιλίας ήχου του Discord και λειτούργησε πολύ καλά.

Δείτε επίσης: Tech jobs: Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να κληθούν σε συνεντεύξεις

Τώρα, όμως, τα huddles μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Κάθε κουβέντα ξεκινά ακόμα ως συνομιλία ήχου αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ

σε ένα κουμπί και να ενεργοποιήσετε μια μικροσκοπική συνομιλία μέσω βίντεο στην πλαϊνή γραμμή της εφαρμογής Slack. Πατήστε ένα άλλο κουμπί και η κουβέντα αποκτά το δικό της παράθυρο, οπότε μοιάζει πολύ με ένα Zoom meeting. Ο Yehoshua λέει ότι πολλοί χρήστες δεν χρησιμοποιούσαν huddles επειδή ήθελαν βίντεο.

Όταν βρίσκεστε σε ένα video huddle, πολλά άτομα μπορούν να μοιράζονται την οθόνη τους ταυτόχρονα. Και κάθε huddle λαμβάνει και ένα αποκλειστικό chat thread, το οποίο στη συνέχεια διατηρείται στο Slack μετά το τέλος του huddle. Ωστόσο, τα ίδια τα Huddles δεν καταγράφονται.

Δείτε επίσης: Tim Cook: Η Apple θα κατασκευάσει προϊόντα AR με επίκεντρο την ανθρωπότητα

Το Huddles είναι μια έξυπνη λειτουργία για το Slack που μπορεί να συνεχίσει να προωθεί, επειδή ενώ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Zoom και το Meet, μπορεί να αρχίσει να βρίσκει άλλους τρόπους επικοινωνίας για τους ανθρώπους το 2022 που δεν θυμίζουν τόσο επαγγελματικές συναντήσεις.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com