Ο Elon Musk ξαφνικά σταμάτησε να δημοσιεύει tweets. Έχει περάσει περισσότερο από μία εβδομάδα από τότε που το αφεντικό της Tesla και της SpaceX ανάρτησε ένα tweet και οι χρήστες αναρωτιούνται γιατί έχει εξαφανιστεί.

Δείτε επίσης: Το συμβούλιο του Twitter ενέκρινε ομόφωνα την εξαγορά του Elon Musk

Ο Elon Musk, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc. που μόλις ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια followers στο Twitter και είναι γενικά έμμονος χρήστης της πλατφόρμας, δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα εδώ και εννέα ημέρες.

Το τελευταίο tweet του Musk δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου. Αυτό το tweet ήταν μια απάντηση σε μια ανάρτηση σχετικά με τη μάχη μεταξύ της SpaceX και της FCC για το Starlink, το διαστημικό πρόγραμμα της πρώτης στο Διαδίκτυο.

Μια μέρα αργότερα, στις 22 Ιουνίου, ο κ. Musk έκανε like σε ορισμένες αναρτήσεις. Κάποιες από αυτά αφορούσαν την προσπάθειά του να κάνει take over στο Twitter.

Αλλά από εκείνη την ημέρα, ακριβώς πριν από μία εβδομάδα, ο κ. Musk δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στην πλατφόρμα. Δεν έκανε καμία ανακοίνωση για πιθανή αναχώρηση και δεν έχει εξηγήσει και τι ακριβώς συμβαίνει.

Δείτε επίσης: Το 18χρονο παιδί του Elon Musk απαρνείται το όνομα του πατέρα του

Ο κύριος Musk είναι ένας από τους πιο γνωστούς χρήστες του Twitter και είναι ένας πάρα πολύ ενεργός χρήστης της πλατφόρμας. Πριν από την ανεξήγητη σιωπή του, δημοσιεύε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα για περισσότερο από ένα μήνα.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπει το Twitter. Τα τελευταία χρόνια, έχει κατά καιρούς ανακοινώσει ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα – και συνήθως επιστρέφει σε λίγες μέρες.

Η σιωπή έρχεται εν μέσω αυξανόμενου ελέγχου τόσο για το Twitter όσο και για τη χρήση του από τον κ. Musk. Ο Musk πλησιάζει πιο κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, αλλά συνέχισε να αναφέρει ότι ο ιστότοπος έχει περισσότερους ψεύτικους λογαριασμούς από ό,τι παραδέχεται δημόσια. Η συμφωνία έχει εγκριθεί από τους μετόχους του Twitter.

Ίσως ο Διευθύνων Σύμβουλος απλώς έχει πιο σημαντικά πράγματανα κάνει αυτή τη στιγμή από το να δημοσιεύει memes στο Twitter.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk μπαίνει στο κλάμπ των τρισεκατομμυριούχων

Επίσης, ο κ. Musk σταμάτησε να δημοσιεύει tweets από την στιγμή που οι υπάλληλοι της SpaceX δημοσιεύσαν μια ανοιχτή επιστολή που τον επέκρινε για τις συνεχείς αναρτήσεις του και την επίδραση που είχε στην εταιρεία.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε ότι η SpaceX απέλυσε μερικούς από τους υπαλλήλους που συμμετείχαν στην οργάνωση της επιστολής.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk