Το Diablo Immortal εξακολουθεί να κερδίζει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα, παρά την αρνητική κριτική που έλαβε για το μοντέλο μικροσυναλλαγών της.

Το Diablo Immortal θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών φέτος. Υποτίθεται ότι ήταν ο πρωτοποριακός τίτλος της Blizzard για κινητά, αλλά αντ’ αυτού έχει γίνει μια τεράστια απογοήτευση για πολλούς θαυμαστές του franchise, με πολλούς να επικρίνουν το σχέδιο δημιουργίας εσόδων της. Παρ ‘όλα αυτά, ωστόσο, το Diablo Immortal προφανώς εξακολουθεί να κερδίζει πολλά χρήματα καθημερινά.

Δείτε επίσης: Malzeno στο Monster Hunter Rise Sunbreak: Πώς να τον νικήσετε;

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του AppMagic, που δημοσιεύονται από το MobileGamer.biz.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, το mobile entry του Diablo franchise, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, έχει διατηρήσει μια σταθερή ροή εσόδων, παρά τη συνεχή κριτική από τους θαυμαστές της σειράς.

Τα έσοδα από τον τίτλο κορυφώθηκαν λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία, με τη Blizzard να κερδίζει 2,4 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, τώρα, περισσότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία και με τις αρνητικές κριτικές να περιβάλλουν το παιχνίδι, το Diablo Immortal εξακολουθεί να κερδίζει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα.

Δείτε επίσης: Η Nintendo ενημερώνει το trademark για το franchise του Donkey Kong

Το παιχνίδι, το οποίο ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια λήψεις τον περασμένο μήνα, επιτρέπει στους παίκτες να αγοράσουν μεγάλο αριθμό αντικειμένων

από το in-game κατάστημά του.

Παρά τις ισχυρές επιδόσεις εσόδων, οι χρήστες έχουν υποδεχτεί αρνητικά το Diablo Immortal. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η βαθμολογία χρήστη του παιχνιδιού στο Metacritic έπεσε στο 0,2/10 – τη χαμηλότερη στην ιστορία του ιστότοπου.

Αυτό περιελάμβανε μια αναφορά που δημοσιεύτηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έναρξης του παιχνιδιού, η οποία υπολόγιζε ότι θα μπορούσε να κοστίσει στους παίκτες έως και 110.000 $ για την πλήρη αναβάθμιση ενός χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Όπως περιγράφεται σε ένα thread του Reddit, υπάρχει ένα ολόκληρο επίπεδο αναβαθμίσεων που ξεκλειδώνουν μόνο όταν ένας παίκτης καταφέρει να φτάσει τα 5-star gems στην κατάταξη 10. Αυτό εκτιμάται ότι θα κοστίσει έως και 40.000 $ σε loot boxes, σύμφωνα με το thread.

Δείτε επίσης: Η Ubisoft τερματίζει τις multiplayer και online υπηρεσίες για 15 παιχνίδια

Λίγο μετά την κυκλοφορία, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Wyatt Cheng ισχυρίστηκε στο Twitter ότι η αντίδραση στο παιχνίδι «βασίστηκε σε παραπληροφόρηση γύρω από αυτό».

Πηγή πληροφοριών: videogameschronicle.com