Πρόσφατα ανακαλυφθέντα δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι ο Elon Musk απέκτησε δίδυμα με ένα κορυφαίο στέλεχος στη startup τεχνητής νοημοσύνης του Neuralink πέρσι, ανεβάζοντας τον αριθμό των γνωστών παιδιών που απέκτησε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου σε εννέα.

Τα έγγραφα, που είδε το Insider, δείχουν ότι ο Musk, 51 και η Shivon Zilis, 36, υπέβαλαν αίτηση τον Απρίλιο για να αλλάξουν τα ονόματα των διδύμων προκειμένου να «έχουν το επίθετο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου ονόματος τους.

Η Zilis φέρεται να γέννησε στο Όστιν του Τέξας, τον Νοέμβριο του 2021, εβδομάδες πριν ο Elon Musk και η τραγουδίστρια Claire Boucher, πιο γνωστή ως Grimes, απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας. Αυτό σημαίνει ότι ο Musk έχει εννέα παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες – μοιράζεται πέντε με την πρώην σύζυγό του Τζάστιν Γουίλ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι εδώ και καιρό υπέρμαχος της αύξησης του παγκόσμιου ποσοστού γεννήσεων, προειδοποιώντας ότι είναι κάτω από τα ελάχιστα βιώσιμα επίπεδα στις ΗΠΑ για περίπου 50 χρόνια, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του πολιτισμού «Δηλαδή, συνεισφέρω χαχα», έγραψε πρόσφατα στο Twitter.

H Markham, στη σελίδα Linkedin της Zilis, που γεννήθηκε στο Οντάριο, την αναφέρει ως διευθύντρια λειτουργιών και ειδικών έργων στο Neuralink, έχοντας προηγουμένως εργαστεί στη IBM και στο ταμείο venture-capital Bloomberg Beta. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας τεχνητών ερευνών OpenAl, της οποίας ο Musk συνίδρυσε, και ήταν στη λίστα 30 under 30 του Forbes στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρηματικών συμμετοχών το 2015. Η Zilis έχει επίσης συμπεριληφθεί ως ένα από τα άτομα που θα μπορούσε να διορίσει ο Musk να τρέξει το Twitter μετά την απόκτησή του.

Νωρίτερα φέτος, ένα από τα παιδιά του Elon Musk ζήτησε να αλλάξει το όνομα του και να λάβει νέο πιστοποιητικό γέννησης, δηλώνοντας ότι «δεν μένω πλέον ούτε επιθυμώ να έχω σχέση με τον βιολογικό μου πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο»