Θέλετε να αρχίσετε να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα κειμένου από κάποιον που κάποτε αποκλείσατε στο iPhone σας; Ξεμπλοκάρετε τον αριθμό τηλεφώνου του και θα μπορεί να επικοινωνήσει ξανά μαζί σας.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να φτιάξετε φακέλους για να οργανώσετε τις εφαρμογές σας;

Εάν δεν έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό τηλεφώνου του αποκλεισμένου ατόμου στο iPhone σας, αλλά έχετε τον αριθμό του στην καρτέλα “Πρόσφατα” της εφαρμογής Τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την καρτέλα για να ξεμπλοκάρετε τον αριθμό.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο στο iPhone σας.

Στο κάτω μέρος της εφαρμογής Τηλέφωνο, πατήστε την καρτέλα “Πρόσφατα”.

Στην οθόνη “Πρόσφατα” που ανοίγει, βρείτε τον αριθμό που θέλετε να ξεμπλοκάρετε. Στη συνέχεια, δίπλα σε αυτόν τον αριθμό, πατήστε το εικονίδιο “i”.

Θα ανοίξει η σελίδα ιστορικού του επιλεγμένου αριθμού τηλεφώνου. Εδώ, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα και πατήστε “Κατάργηση αποκλεισμού αυτού του καλούντος“.

Δείτε ακόμα: iPhone: Θα έχει τεχνολογία που θα διευκολύνει τη χρήση του στη βροχή;

Το iPhone σας θα ξεμπλοκάρει αμέσως τον επιλεγμένο αριθμό τηλεφώνου.

Στο κάτω μέρος της οθόνης σας, θα βλέπετε τώρα την ένδειξη “Αποκλεισμός αυτού του καλούντος

” αντί για “Κατάργηση αποκλεισμού αυτού του καλούντος“. Αυτό υποδηλώνει ότι ο αριθμός τηλεφώνου ξεμπλοκαρίστηκε επιτυχώς.

Εάν έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό τηλεφώνου του αποκλεισμένου ατόμου στο iPhone σας, μπορείτε να τον βρείτε στις “Επαφές” και να τον ξεμπλοκάρετε από εκεί.

Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε την εφαρμογή Phone στο iPhone σας. Στη συνέχεια, πατήστε «Επαφές» στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

Στην οθόνη “Επαφές” που ανοίγει, βρείτε την επαφή που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και πατήστε την.

Δείτε επίσης: Gmail: Πώς να το προσθέσετε και να το χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας;

Θα ανοίξει η σελίδα λεπτομερειών της επιλεγμένης επαφής σας. Εδώ, μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα και πατήστε “Κατάργηση αποκλεισμού αυτού του καλούντος”.

Και το iPhone σας θα ξεμπλοκάρει αμέσως την επιλεγμένη επαφή!