Το The Sims 4 διευκολύνει τους παίκτες να δημιουργήσουν Sims που αντικατοπτρίζουν καλύτερα τις εμπειρίες/επιλογές τους. Από την στιγμή της ενημέρωσης που έρχεται στο τέλος του μήνα, οι παίκτες μπορούν πλέον να επιλέξουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τη ρομαντική/σεξουαλική έλξη των Sims τους.

Δείτε επίσης: Sega Genesis Mini 2: Η κονσόλα έρχεται και στη Β. Αμερική τον Οκτώβριο

Λειτουργεί ως εξής: στη λειτουργία “Create a Sim”, θα μπορείτε να αναλύσετε πως ο Sim βιώνει το σεξ και τον ρομαντισμό. Αρχικά, μπορείτε να επιλέξετε αν ο χαρακτήρας σας ελκύεται από άνδρες ή γυναίκες. Η ομάδα του The Sims 4 γνωρίζει ότι η επιλογή με βάση τα binary options δεν είναι ιδανική.

Εκτός από το να επιλέξετε εάν το Sim σας έλκεται από άνδρες ή γυναίκες, μπορείτε να επιλέξετε και πώς θα εμφανίζουν αυτήν την έλξη είτε μέσω του ρομαντισμού ή/και του σεξ, καθώς και εάν αυτή η έλξη μπορεί να αλλάξει.

Με τη ρύθμιση “exploring romantically”, μπορείτε να κλειδώσετε αν ο Sim σας έλκεται μόνο από ένα φύλο, εάν ουσιαστικά εξακολουθεί να το καταλαβαίνει, επιτρέποντάς του να μετατοπίσει την έλξη από το ένα φύλο στο άλλο.

Τέλος, η ρύθμιση WooHoo καθορίζει για ποιο φύλο ενδιαφέρεται ένας Sim. Η ρύθμιση WooHoo, σε συνδυασμό με το ρομαντικό περιβάλλον εξερεύνησης, επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν aromantic ή ασεξουαλικούς Sims. Το να μην επιλέξετε τίποτα ή να αφήσετε την επιλογή ρομαντικής εξερεύνησης μη επιλεγμένη ενώ επιλέγετε ένα πλαίσιο στη ρύθμιση WooHoo, ή αντίστροφα, οδηγεί σε Sims που ενδιαφέρονται για την πλήρη ασεξουαλικότητα, το σεξ χωρίς ρομαντισμό ή τον ρομαντισμό χωρίς σεξ.

Δείτε επίσης: Internet gaming disorder: Οδηγεί σε επιθετικότητα και αυτοτραυματισμό

Ακόμη και με όλον αυτόν τον νέο πλούτο τρόπων για να προσαρμόσετε τους Sims σας, μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε τα πάντα στην ησυχία τους για να επιτρέψετε στον Sim να συμπεριφέρεται όπως πριν από αυτήν τη νέα ενημέρωση κώδικα.

“Εάν δεν αλλάξετε καμία από τις ρυθμίσεις Sexual Orientation, ο Sim θα συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται επί του παρόντος πριν από την κυκλοφορία αυτής της δυνατότητας”, έγραψε η SimGuruJessica. «Δεν έχουν εγγενή έλξη για ένα συγκεκριμένο φύλο, μπορούν να αλλάξουν την έλξη τους μέσω του παιχνιδιού και θα κάνουν WooHoo με οποιοδήποτε φύλο».

Ωστόσο, είναι κρίσιμο – και λίγο ενθαρρυντικό – να σημειωθεί ότι αυτή η νέα δυνατότητα σεξουαλικού προσανατολισμού δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν μπορεί να αποτυπωθεί πλήρως με ένα σωρό ρυθμιστικά και επιλογές και φαίνεται ότι η ομάδα του The Sims 4 το γνωρίζει αυτό και είναι αφοσιωμένη στο να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με ό,τι έχει.

Δείτε επίσης: Assassin’s Creed Liberation: Τέλος από το Steam

Η ενημέρωση σεξουαλικού προσανατολισμού θα προστεθεί στο The Sims 4 αργότερα αυτόν τον μήνα και το πακέτο επέκτασης High School Years θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com