Τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από το Πεντάγωνο τα οποία απεικονίζουν UFO και κινηματογραφήθηκαν από πιλότους του πολεμικού ναυτικού, δημοσιεύτηκαν με μόνο στόχο να προετοιμαστεί το κοινό για μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων, ισχυρίστηκε ένας μηχανικός αεροδιαστημικής.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ UFO: Ετοιμάζουν πυρηνική επίθεση στο φεγγάρι οι Αμερικάνοι;

Ο Mike Bara, ο οποίος λέει ότι έχει δουλέψει σε πολλά απόρρητα στρατιωτικά έργα, είπε ότι είχε αναλύσει τα βίντεο, που συχνά αναφέρονται ως Gimbal, Tic-Tac και Go Fast και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε “τίποτα εξωγήινο” σε κανένα από αυτά.

Η τηλεοπτική προσωπικότητα πιστεύει ότι όλα δείχνουν εύκολα εξηγήσιμα φαινόμενα, όπως drones και θεωρεί ότι είναι πιθανό να διέρρευσαν για να προετοιμάσουν τους ανθρώπους για μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων.

Ο υποστηρικτής θεωριών συνωμοσίας Mike δήλωσε: «Το Ναυτικό δημοσίευσε τα βίντεο σχετικά με αυτά τα αντικείμενα πριν από περίπου τέσσερα ή πέντε χρόνια, υπάρχει ένα που ονομάζεται Gimbal, ένα Go Fast και ένα που ονομάζεται Tic-Tac.»

«Είμαι μηχανικός αεροδιαστημικής και πέρασα 25 χρόνια δουλεύοντας στη βιομηχανία και γνωρίζω το αεροσκάφος μου και γνωρίζω επίσης τις δυνατότητές του. Είμαι μεγάλος λάτρης της αεροπορίας και ξέρω τα πάντα στον ουρανό.»

«Έλαβα μέρος σε πολλά, πολλά διαφορετικά προγράμματα, μερικά από τα οποία ήταν στρατιωτικά, μερικά ήταν εμπορικά.»

«Επομένως, όταν κοιτάζω αυτά τα βίντεο, βλέπω μερικά πράγματα, που από όσο μπορώ να δω λειτουργούν με συμβατικό τρόπο.»

Δείτε ακόμα: UFO: Εξωγήινοι παρακολουθούν τη Γη από κοντινά αστέρια;

«Δεν υπάρχει τίποτα εξαιρετικό σε κανένα από αυτά τα βίντεο.»

«Για παράδειγμα, υπάρχει το βίντεο Tic Tac όταν λένε «Ω, κοίτα, βγαίνει από την οθόνη με γρήγορη ταχύτητα» – δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Υπάρχει μια μικρή ένδειξη οργάνου εκεί στην οθόνη που είναι ο συντελεστής ζουμ. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μεγεθύνουν την οθόνη με αποτέλεσμα να μεγεθύνεται και το αντικείμενο και να εξαφανίζεται από την μία πλευρά της οθόνης.»

Το αντικείμενο δεν κινείται καθόλου και αυτό είναι πολύ προφανές σε όποιον ξέρει τι βλέπει.

Τα βίντεο αυτά έχουν εγκριθεί στην ουσία από το Πεντάγωνο, πράγμα που σημαίνει ότι ο στρατός θέλει να πιστέψουμε ότι αυτά μπορεί να είναι εξωγήινα διαστημόπλοια.

Όπως δήλωσε ο Bara, όταν ξανακοίταξε όλα τα βίντεο μπόρεσε να εξηγήσει γιατί κανένα από αυτά δεν είναι τόσο εξαιρετικό όσο παρουσιάζεται. Το βίντεο GoFast είναι πιθανώς ένα είδους αντίμετρο, που πιθανότατα ρυμουλκείται από άλλο αεροσκάφος και φαίνεται τόσο γρήγορο.

Όλα ήταν κάτω από τα 25.000 πόδια, όλα ταξιδεύουν με υποηχητικές ταχύτητες, όλα ταξιδεύουν σε ευθεία γραμμή.

Και στο βίντεο Gimbal αυτό το πράγμα μοιάζει απλά με ένα μαχητικό αεροσκάφος drone.

Ο Bara πιστεύει ότι η κυβέρνηση θέλει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι εκεί έξω και ότι αποτελούν απειλή και αυτό γιατί πιθανόν κρύβουν κάτι άλλο που μπορεί να συμβαίνει.

Δείτε επίσης: Η τελευταία έκθεση πληροφοριών των ΗΠΑ για το UFO είναι μπερδεμένη

Υπάρχουν πολλές φήμες στην κοινότητα που ασχολείται με τα UFO. Υπάρχει μία φήμη για το Project Blue Beam, για μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων που θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να πάρει βασικά τον έλεγχο των κυβερνήσεων, των ελευθεριών και των δικαιωμάτων.

Αυτό θα μπορούσε να δώσει στους ανθρώπους που θέλουν μια παγκοσμιοποιημένη κυβέρνηση, μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, την τέλεια δικαιολογία για να κλειδώσουν τους πάντες μέσα και να πάρουν τον έλεγχο των πάντων.