Η Samsung προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία των επόμενων πτυσσόμενων συσκευών της για άλλη μια φορά και ενόψει της επόμενης εκδήλωσης Unpacked στις 10 Αυγούστου, ο πρόεδρος κινητών τηλεφώνων TM Roh δημοσίευσε μια άλλη ανάρτηση αναφέροντας ότι η ώρα για τα πτυσσόμενα είναι τώρα — και ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν αναδιπλούμενα τηλέφωνα.

Δείτε επίσης: Η Samsung διατηρεί την ανάπτυξη στο Q2 χάρη στα τσιπ

Δείτε επίσης: Στέλεχος της Apple λέει ότι η Samsung αντέγραψε το iPhone

«Πριν από τρία χρόνια, τα πτυσσόμενα Galaxy θα μπορούσαν να συνοψιστούν σε μια μόνο λέξη: ριζοσπαστικά», έγραψε ο Roh. «Πολύ γρήγορα, ωστόσο, έγινε σαφές ότι αυτή η πρωτοποριακή, ευέλικτη σχεδίαση ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Ως αποτέλεσμα, αυτό που πριν από τρία χρόνια ήταν μια καινοτομία είναι τώρα η προτιμώμενη επιλογή για εκατομμύρια χρήστες».

Στην ανάρτηση, ο Roh λέει ότι η βιομηχανία απέστειλε σχεδόν 10 εκατομμύρια αναδιπλούμενα smartphone παγκοσμίως το 2021, ποσοστό που αυξήθηκε κατά 300 τοις εκατό από το 2020.

Ο Ross Young, Διευθύνων Σύμβουλος της DSCC μοιράστηκε δεδομένα που υποδηλώνουν ότι η Samsung έχει το προβάδισμα

στην αγορά των πτυσσόμενων. Η Samsung προηγήθηκε το 2021 με το 87,8 τοις εκατό των τηλεφώνων που αποστάλθηκαν, σύμφωνα με το DSCC, ενώ η Huawei ήρθε στη δεύτερη θέση με 9,3 τοις εκατό. Οι τρεις τελευταίοι στη λίστα της DSCC είχαν μόνο ένα μικρό μερίδιο αποστολών: η Xiaomi είχε 2,4 τοις εκατό, η Royole είχε 0,3 τοις εκατό, ενώ η Oppo είχε 0,2 τοις εκατό. Να σημειώσουμε ότι το 2025 οι αποστολές αναδιπλούμενων τηλεφώνων αναμένεται να φτάσουν τα 27,6 εκατομμύρια και προφανώς η Samsung θέλει να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό.

Δείτε επίσης: Το Samsung Gaming Hub κυκλοφορεί σήμερα με πρόσθετες υπηρεσίες

Η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει την επόμενη γενιά των πτυσσόμενων τον επόμενο μήνα: τα Galaxy Z Fold και Z Flip, ακόμα κι αν δεν αναμένεται να φαίνονται πολύ διαφορετικά από τα περσινά.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com