Οι τελευταίες ενημερώσεις της Apple – iOS και iPadOS 15.6, macOS 12.5, watchOS 8.7 και tvOS 15.6 – αρχίζουν να εμφανίζονται σε ορισμένους χρήστες.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει την εφαρμογή Mac με υποστήριξη Native Silicon της Apple

Δεδομένου ότι οι επόμενες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε λίγους μήνες (και οι beta testers τις χρησιμοποιούν ήδη), δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ενημερώσεις της Τετάρτης είναι όλες σχετικά “ελαφριές” όσον αφορά τις δυνατότητες. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης, ορίστε τι νέο υπάρχει:

Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν και μια λίστα με ενημερώσεις ασφαλείας, ορισμένες από τις οποίες επιδιορθώνουν σχετικά προβλήματα που ακούγονται τρομακτικά. Αν και η Apple δεν αναφέρει ότι κάποιο από τα ζητήματα έχει αξιοποιηθεί ενεργά όπως στο παρελθόν, ίσως εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να ενημερώσετε όλες τις συσκευές σας το συντομότερο δυνατό.

Όπως συμβαίνει με οποιεσδήποτε ενημερώσεις που κυκλοφορούν μετά το WWDC, είναι πολύ πιθανό να είναι οι τελευταίες εκδόσεις πριν από την επόμενη έκδοση. Ενώ θα μπορούσαμε να δούμε μερικές ακόμη μικρές ενημερώσεις μόνο για τη διόρθωση σφαλμάτων, θα εκπλαγούμε πολύ αν δούμε νέες εκδόσεις σημείων όπως το iOS 15.7 ή το macOS 12.6. Για άτομα που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν iPhone 6S

, 7 ή πρώτης γενιάς SE, αυτή θα μπορούσε να είναι μια από τις τελευταίες ενημερώσεις που λάβατε ποτέ για αυτήν τη συσκευή – η Apple δεν τις υποστηρίζει στο iOS 16.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch θα γίνει «Pro» με το επερχόμενο μοντέλο Extreme Sports

Μπορείτε να κάνετε λήψη του iOS ή του iPadOS 15.6 μεταβαίνοντας στο Settings > General > Software Update.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του macOS 12.5 μεταβαίνοντας στο Apple Menu > System Preferences > Software Update.

Το Apple TV και το Watch σας πιθανότατα θα ενημερωθούν αυτόματα. Εάν όχι, μπορείτε να ενημερώσετε χειροκίνητα ακολουθώντας τις οδηγίες της Apple, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ για το tvOS και εδώ για το watchOS.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνουν διαθέσιμες οι ενημερώσεις για όλους, οπότε αν δεν τις βλέπετε, απλώς ελέγξτε ξανά στην οθόνη σε μία ή δύο ώρες.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com