Η Qualcomm χρησιμοποίησε την ανακοίνωση κερδών για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2022 για να ανακοινώσει ότι θα τροφοδοτήσει τα κορυφαία τηλέφωνα της Samsung – τα Galaxy flagships – παγκοσμίως ως μέρος μιας ευρείας συμφωνίας.

Δείτε επίσης: Το Snapdragon W5+ της Qualcomm θα βελτιώσει τα ρολόγια Wear OS

«Το Snapdragon θα τροφοδοτήσει τη σειρά προϊόντων Galaxy», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Qualcomm, Cristiano Amon, απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα κέρδη.

Η δήλωση τύπου της Qualcomm σχετικά με τη συμφωνία σημειώνει ότι το silicon Snapdragon θα τροφοδοτήσει «περισσότερες συσκευές premium Samsung παγκοσμίως».

Δείτε επίσης: Chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2: Θα λανσαριστεί στο Q4 2022;

Στην ανακοίνωση κερδών του τρίτου τριμήνου της Qualcomm, ο Amon είπε περαιτέρω ότι αναμένει «πολύ καλύτερη» χρήση των τσιπ Snapdragon στο «Galaxy S23 και πέρα», σε σύγκριση με την Qualcomm που προμηθεύει

περίπου το 75% των τσιπ για τη σειρά Galaxy S22.

Δείτε επίσης: Η Qualcomm ξέχασε να ενημερώσει το smartphone $1,500 για Snapdragon Insiders

Τα νέα έρχονται ως μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας μεταξύ της Samsung και της Qualcomm. Ο κατασκευαστής chip είπε ότι η συμφωνία περιλαμβάνει μια συμφωνία αδειοδότησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες 3G, 4G, 5G και 6G. Η Qualcomm προσθέτει ότι η συμφωνία σημαίνει ότι η Samsung θα επεκτείνει τη χρήση του silicon Snapdragon σε κατηγορίες όπως υπολογιστές, tablets, εκτεταμένη πραγματικότητα και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: androidauthority.com