Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 10, έκδοση 22H2 στο Windows Insiders, για εταιρική δοκιμή πριν από τη γενική κυκλοφορία της αργότερα φέτος.

Δείτε επίσης: Η Microsoft μπλοκάρει τις μακροεντολές και οι hackers στρέφονται σε άλλες μεθόδους!

Οι εμπορικές συσκευές που έχουν διαμορφωθεί για το Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης μέσω της σελίδας Ρυθμίσεις προγράμματος Windows Insider ή μέσω της πολιτικής του Windows Update for Business, είτε μέσω του Microsoft Intune είτε μέσω της Πολιτικής ομάδας, θα λάβουν αυτόματα τα Windows 10, έκδοση 22H2 ως προαιρετική ενημέρωση.

Οι εμπορικές συσκευές δεν εκτελούν την έκδοση των Windows 10 Home και διαχειρίζονται από διαχειριστές IT (μέσω Microsoft Endpoint Manager ή άλλων λύσεων διαχείρισης), διαθέτουν κλειδί άδειας χρήσης έντασης ήχου ή εμπορικό αναγνωριστικό ή συνδέονται με έναν τομέα.

Τα Windows 10 22H2 είναι επίσης διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας Windows Server Update Service και του Azure Marketplace της Microsoft.

Οι διαχειριστές IT που θα κυκλοφορήσουν τη νέα έκδοση των Windows 10 στους οργανισμούς τους, μπορούν να ζητήσουν δωρεάν υποστήριξη της Microsoft για εμπορικά σενάρια που επηρεάζουν τα Windows 10 Pro, Enterprise και συστήματα εκπαίδευσης.

Δείτε ακόμα: Microsoft Edge: Βελτίωση της απόδοσης με συμπίεση της προσωρινής μνήμης δίσκου

Η Microsoft πρόσθεσε ότι αυτή η έκδοση θα προωθηθεί επίσης σε οποιονδήποτε αναζητά Windows Insider στο Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης μέσω του Windows Update

.

«Αυτό σημαίνει ότι οι Insiders που βρίσκονται στο Κανάλι Προεπισκόπησης Έκδοσης μπορούν να μεταβούν στις Ρυθμίσεις και στο Windows Update και να επιλέξουν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τα Windows 10 έκδοση 22H2 αν θέλουν», πρόσθεσε η εταιρεία.

Όταν ένας Insider ενημερώσει τον υπολογιστή του στα Windows 10, έκδοση 22H2, θα συνεχίσει να λαμβάνει αυτόματα νέες ενημερώσεις σέρβις μέσω του Windows Update.

Η Microsoft διέρρευσε κατά λάθος τον Ιούνιο, ότι τα Windows 10 22H2 θα κυκλοφορήσουν σύντομα συμπεριλαμβάνοντας ένα πακέτο ενεργοποίησης στην ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης KB5014666 για Insiders στο κανάλι Έκδοσης.

Δείτε επίσης: Microsoft: Οι επεκτάσεις IIS χρησιμοποιούνται ως backdoors του Exchange

Ενώ η εταιρεία είπε ότι τα Windows 10 θα υποστηρίζονται έως τις 14 Οκτωβρίου 2025, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Microsoft επιβεβαιώνει ότι το 22H2 θα είναι η επόμενη έκδοση των Windows 10.

Εάν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στα Windows 10, μπορείτε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Windows Insider και να εγγραφείτε στο Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης χρησιμοποιώντας τα βήματα που περιγράφονται εδώ.