Χθες 3 Αυγούστου όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόκειτο να πραγματοποιηθεί η δίκη του Αλεξάντερ Βίνικ – Mr. Bitcoin όπως αναφέρεται συνήθως – στο Εφετείο των Παρισίων και όπως φαίνεται η δίκη έγινε και σήμερα θα απαγγελθεί η απόφαση. Βέβαια τα όσα καταγγέλει η συνήγορος του κύριου Αλεξάντερ Βίνικ Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι διαδραματίζονται από χθες στο Εφετείο των Παρισίων και συνεχίζουν να συμβαίνουν είναι πραγματικά σοκαριστικά.

Δείτε επίσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνήγορος του Αλεξάντερ Βίνικ στέλνει επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης

Δείτε επίσης: Αλεξάντερ Βίνικ – Εξελίξεις: Αποκλειστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει τα εξής στην προσωπική της σελίδα στα social media: “Αυτά που συμβαίνουν στην υπόθεση του Αλεξάντερ Βίνικ είναι αδιανόητα. Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει το Εφετείο των Παρισίων χωρίς την παρουσία μου. Ζήτησαν να βγω από την αίθουσα ως συνήγορος υπεράσπισης του Αλεξάντερ Βίνικ και όταν αρνήθηκα επιχείρησαν να με συλλάβουν τρεις αστυνομικοί, κάτι στο οποίο αντέδρασα και τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε. Το αποστέλεσμα ήταν ότι το δικαστήριο μεταφέρθηκε σε άλλη αίθουσα και συνεδριάζει αυτή τη στιγμή απαγορεύοντας μου να εισέλθω. Πρόκειται για ακραία παραβίαση των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Βίνικ, ενός ανθρώπου ο οποίος κρατείται παράνομα και είναι στο στόχαστρο τριών κυβερνήσεων. Θα ντρεπόμουν πραγματικά στην θέση της ελληνικής κυβέρνησης, του κυρίου Μητσοτάκη, του κυρίου Τσιάρα και της γαλλικής κυβέρνησης.”

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε η συνήγορος εδώ.

Σε συνέχεια των χθεσινών της καταγγελιών σήμερα δημοσιεύσε το παρακάτω post λέγοντας ότι δεν μετήγαγαν τον Alexander από τη φυλακή για την απαγγελία της απόφασης.

Να αναφέρουμε επίσης ότι η συνήγορος του Βίνικ πριν λίγες ημέρες έστειλε επιστολές στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα και στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης, κ. Άγγελο Καμηλάρη, φοβούμενη την ενδεχόμενη κ σχεδιαζόμενη αερομεταγωγή του Αλεξάντερ Βίννικ στην Ελλάδα και από εκεί στις ΗΠΑ. Η συνήγορος καλεί τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αναλάβει την ευθύνη του και να μην συνεργήσει στη συνέχιση των εγκληματικών ενεργειών σε βάρος του Αλεξάντερ και των παιδιών του.

Δείτε επίσης: Αλεξάντερ Βίνικ: Εξελίξεις από την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΣτΕ

Φυσικά θα σας ενημερώσουμε σχετικά μόλις βγει η απόφαση του δικαστηρίου!