Οι νέοι αγοραστές Mac στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Ιαπωνία μπορούν πλέον να λάβουν AppleCare+ μέσω ετήσιου προγράμματος.

Ένα χρόνο αφότου έκανε την επιλογή ευρέως διαθέσιμη στις ΗΠΑ, η Apple έχει πλέον μεταφέρει την ετήσια συνδρομή AppleCare+ σε περισσότερες χώρες. Αντί της προηγούμενης προκαταρκτικής δέσμευσης τριών ετών, οι νέοι χρήστες Mac μπορούν να έχουν όλα τα οφέλη της ασφάλισης AppleCare+ έναντι ετήσιας συνδρομής.

Ακριβώς όπως και με τις ΗΠΑ, ωστόσο, η Apple χρεώνει περισσότερα για τη διευκόλυνση του να έχει μικρότερη αρχική δαπάνη.

Η ετήσια συνδρομή AppleCare+ για Mac έρχεται σε 3 ακόμη χώρες

Δείτε επίσης: Apple event 7 Σεπτεμβρίου: Αναμένεται ανακοίνωση του iPhone 14

Στον Καναδά, για παράδειγμα, το AppleCare+ για ένα M2 MacBook Air μπορεί τώρα να αγοραστεί για 99,99 $ CA (77 $) ετησίως ή 269 $ CA (207 $) για τρία χρόνια. Αυτό καθιστά την ετήσια συνδρομή 24 δολάρια πιο ακριβή κατά τη διάρκεια των τριών ετών.

Είναι η ίδια διαφορά 24 δολαρίων ΗΠΑ σε τρία χρόνια για την πιο ακριβή κάλυψη AppleCare+ όπως έχει και ένα MacBook Pro 16 ιντσών.

Υπάρχουν μικρές διαφορές στον τρόπο χειρισμού του AppleCare+ σε διαφορετικές χώρες, αλλά το συνολικό όφελος είναι το ίδιο. Εάν ταξιδεύετε πολύ με το MacBook

σας, θα πρέπει να σκεφτείτε να πάρετε το AppleCare+ για αυτό. Το σχέδιο προστασίας καλύπτει δύο περιστατικά τυχαίας ζημιάς κάθε 12 μήνες. Η κάλυψη θα σας προσφέρει επιπλέον ηρεμία εάν ρίξετε ποτέ το Mac σας.
Η ετήσια συνδρομή AppleCare+ για Mac έρχεται σε 3 ακόμη χώρες

Δείτε επίσης: Υπάλληλοι της Apple απαντούν στην εντολή για δια ζώσης εργασία

Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος σέρβις (με μεγάλη έκπτωση) για οποιαδήποτε επισκευή. Το ποσό διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Για τα περισσότερα Mac, η Apple χρεώνει 129 δολάρια για αντικατάσταση οθόνης και 379 δολάρια για άλλες ζημιές.

Οι χρήστες πρέπει είτε να αγοράσουν το AppleCare+ ταυτόχρονα με το νέο Mac τους είτε εντός 60 ημερών από την αγορά.

Πηγή: appleinsider.com