Η VMware επέκτεινε σήμερα τη συνεργασία της με την IBM για να υποστηρίξει καλύτερα τις επιχειρήσεις σε ρυθμιζόμενες βιομηχανίες, όπως οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η υγειονομική περίθαλψη και ο δημόσιος τομέας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό του κρίσιμου φόρτου εργασίας και την επίσπευση του χρόνου για την αξία σε περιβάλλοντα υβριδικού cloud.

Δείτε επίσης: Η Nintendo ανακοινώνει την ημερομηνία λήξης του Dragalia Lost

Δείτε επίσης: Το Google Docs έχει πλέον έναν εύκολο τρόπο προσθήκης emoji

Στο συνέδριο VMware Explore που βρίσκεται σε εξέλιξη, η εταιρεία τεχνολογίας εικονικοποίησης ανακοίνωσε τη συμπερίληψη της IBM Consulting ως ενός από τους πρώτους εταίρους GSI (παγκόσμιας ενοποίησης συστημάτων). Η συνεργασία της IBM και της VMware είναι ενεργή για πάνω από δύο δεκαετίες, με την πρώτη να είναι ο μεγαλύτερος χειριστής των VMware workloads στον κόσμο. Με την πιο πρόσφατη εξέλιξη, η IBM όχι μόνο θα χειρίζεται τα cloud, αλλά θα κάνει και τη δουλειά ενός συμβούλου για τους πελάτες που χρησιμοποιούν αυτά τα περιβάλλοντα.

Ως εταίρος GSI, η IBM Consulting θα είναι σε θέση να παρέχει τις βαθιές δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να βοηθήσει με την ασφάλεια

, τη διαχείριση και την αξιοπιστία που απαιτούνται για την εκτέλεση εφαρμογών σε περισσότερα από ένα cloud. Αυτό θα βοηθήσει τελικά τις εταιρείες να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες τους και να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς του κλάδου.

Δείτε επίσης: Meta: Μπορείτε να δημοσιεύετε τα NFTs σας σε Facebook και Instagram

IBM Cloud Satellite για VMware

Στην εκδήλωση, οι εταιρείες ανακοίνωσαν και το σχέδιο για ενεργοποίηση του IBM Cloud Satellite για VMware.

Το IBM Cloud Satellite, που κυκλοφόρησε το 2021, είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει τη διαχείριση υβριδικών περιβαλλόντων cloud computing. Φέρνει ένα ασφαλές και ενοποιημένο επίπεδο υπηρεσιών cloud για πελάτες σε περιβάλλοντα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα δεδομένα τους. Με την πιο πρόσφατη εξέλιξη, αυτή η προσφορά θα μπορεί να υποστηρίζει on-premises VMware workloads, φέρνοντας βελτιωμένη ασφάλεια και open innovation των υπηρεσιών IBM Cloud στο κέντρο δεδομένων του πελάτη.

Πηγή πληροφοριών: venturebeat.com