Τα gaming ποντίκια Logitech G502 X, που κυκλοφορούν σε ασπρόμαυρο, φέρνουν το διάσημο G502 ποντίκι ενημερωμένο με νέα χαρακτηριστικά.

Η Logitech ανανέωσε το iconic gaming ποντίκι της, το G502, με ελαφρύτερα υλικά και νέα χαρακτηριστικά, διατηρώντας παράλληλα το design του. Η νέα σειρά ονομάζεται Logitech G502 X και διατίθεται σε ενσύρματη έκδοση, βασική ασύρματη μορφή και άλλη ενσύρματη επιλογή με φωτισμό RGB. Η Logitech χρησιμοποίησε εξωσκελετό με λεπτό τοίχωμα και ένα ελαφρύτερο scroll wheel για να μειώσει το βάρος του ενσύρματου ποντικιού στα 89 γραμμάρια. Χρησιμοποίησε επίσης μια ενημερωμένη έκδοση του ιδιόκτητου ασύρματου πρωτοκόλλου Lightspeed για να διασφαλίσει ότι οι ασύρματες εκδόσεις έχουν 68% ταχύτερο ρυθμό απόκρισης από την προηγούμενη γενιά.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε την ευαισθησία του ποντικιού στα Windows 10 ή 11

Η σειρά Logitech G502 X ήρθε με 3 ανανεωμένα gaming ποντίκια

Και οι τρεις εκδόσεις των ποντικιών Logitech G502 X χρησιμοποιούν τεχνολογία Lightforce hybrid optical-mechanical switch, η οποία (όπως εξηγεί η Logitech) συνδυάζει τα ευκρινή κλικ των μηχανικών διακοπτών με την εξαιρετικά ταχεία απόδοση των οπτικών διακοπτών. Χρησιμοποιούν επίσης τον αισθητήρα παιχνιδιών Hero 25K της Logitech — τον πιο προηγμένο αισθητήρα ποντικιού της εταιρείας — για μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια. Επιπλέον, διαθέτουν ένα αφαιρούμενο κουμπί DPI που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το ποντίκι να πηγαίνει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Μπορείτε είτε να αντιστρέψετε τον προσανατολισμό του κουμπιού για να το φέρετε πιο κοντά στον αντίχειρά σας είτε να το αντικαταστήσετε εντελώς με το παρεχόμενο κενό κάλυμμα, εάν δεν πιστεύετε ότι το χρειάζεστε.

Η ασύρματη παραλλαγή Plus του Logitech G502 X έχει όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν τα άλλα μοντέλα, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένη με μια λωρίδα φωτισμού 8-LED που μπορείτε να προσαρμόσετε με εφέ και εξατομικεύσεις μέσω του λογισμικού G Hub. Αν και πιθανότατα θα χρησιμοποιεί περισσότερη μπαταρία από το λιγότερο επιδεικτικό ασύρματο αδερφάκι του, έχει μια λειτουργία ανίχνευσης παιχνιδιού που απενεργοποιεί τον φωτισμό ενώ το χέρι σας τον καλύπτει για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η σειρά Logitech G502 X ήρθε με 3 ανανεωμένα gaming ποντίκια

Δείτε επίσης: Πώς μπορείτε να καθαρίσετε ένα Mousepad

Τα νέα μοντέλα Logitech G502 X σε ασπρόμαυρες επιλογές είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία από τον ιστότοπο της Logitech G και θα πωλούνται επίσης μέσω λιανοπωλητών όπως της Amazon από αυτόν τον μήνα. Μπορείτε να αγοράσετε το ενσύρματο ποντίκι G502 X (Amazon) με 80 $, το ασύρματο ποντίκι G502 X Lightspeed με 140 $ και το ασύρματο ποντίκι G502 X Plus (Amazon) με φωτισμό RGB για 160 $.

Πηγή: engadget.com